نسخه چاپی

آموزش در بانه به استودیو رفت

عکس خبري -آموزش در بانه به استوديو رفت

نخستین استودیوی حرفه‌ای در راستای كیفیت بخشی به تولید محتوای آموزشی در دوران كرونا و ضرورت آموزش مجازی در بانه ایجاد شده تا محتوای آموزشی به شیوه‌ای نوین برای تاثیر بیشتر تولید ‌شود.

به گزارش نما ،کرونا که آمد همه چیز را تحت تاثیر قرار داد. مدارس و بسیاری از مراکز آموزشی به ناچار برای پیشگیری از شیوع گسترده این ویروس تعطیل شدند و فضاهای فیزیکی آموزشی جای خود را به فضای مجازی دادند و تدریس و آموزش در شبکه‌های اجتماعی در دستور کار قرار گرفت.

در این میان معلمان برای آموزش بهتر و موثرتر روش‌های متفاوتی را ابداع کردند و در بانه نیز با همکاری معلمان استودیوی تولید محتوای آموزشی ایجاد شده که آموزگاران در همه مقاطع می‌توانند در این استودیومحتوای آموزشی را برای اشتراک گذاری در شبکه‌های مجازی و نرم افزار شاد تولید کنند.

مدیریت آموزش و پرورش شهرستان بانه نیز در نظر دارد محتوای آموزشی را از طریق شبکه‌های مجازی و برنامه شاد در اختیار دانش آموزان قرار دهد، ضمن اینکه لوح‌های فشرده این محتواها نیز به دست افرادی که به بستر اینترنت دسترسی ندارند، خواهد رسید.

یکی از دبیران بانه‌ای در این رابطه گفت: تدریس در استودیوهم با روش چهره به چهره تفاوت زیادی دارد اما با توجه به اینکه دانش آموزان شناخت قبلی از دبیران دارند آموزش نتیجه بهتری خواهد داشت.

عبدالله صالحی افزود: با توجه به شرایط کرونایی و عدم دسترسی برخی از دانش‌آموزان به اینترنت و ابرازهای آموزشی تهیه این کلیپ‌ها موثر است و تاکنون نیز تولید محتوا با این روش بازخورد مناسبی داشته و ادامه آن نقش موثری در آموزش بهتر دارد.

وی به مشکلات آموزش مجازی اشاره کرد و یادآور شد: آموزش از طریق ابزارهای ارتباطی مجازی مشکلات خاص خود را دارد گاهی معلم ناچار است چندین بار یک موضوع را توضیح دهد چراکه احتمال دارد اینترنت قطع و اطلاعات از دسترس دانش آموزان خارج شود.

آرینا و نسیم از دانش آموزان سال چهارم و دوره دوم متوسطه هستند که برای آموزش از ویدیوهای آموزشی این استودیواستفاده می‌کنند. آنها معتقدند که آموزش با این روش بسیار موثر است چراکه با شناخت قبلی که از معلمان و شیوه‌های تدریس دارند، استفاده از محتواهای آموزشی در یادگیری بهتر نقش موثر داشته و دسترسی به این تولید محتوا آسانتر است.



مدیر اداره آموزش و پرورش بانه نیز در این ارتباط گفت: از ۲ ماه قبل فعالیت این استودیوبا همت معلمان شهرستان آغاز و تاکنون بیش از ۸۰ ساعت ویدیوی آموزشی ساخته شده و با استقبال بسیار خوب معلمان مواجه شده است.

اقبال صالحی افزود: محتواهای تولیدی در این استودیو، از طریق سایت با توجه به عنوان‌های درسی منتشر می‌شود و در قالب بسته‌های آموزشی به دست دانش آموزان می‌رسد.

وی با بیان اینکه محدودیتی برای حضور معلمان در این استودیو وجود ندارد، گفت: عنوان‌های درسی توسط سر گروه هر درس انتخاب و هر کدام از معلمان به صورت داوطلبانه عنوان درسی تعیین شده را در استودیو تدریس می‌کنند.

صالحی با بیان اینکه این استودیو نخستین استودیوی تولید محتوای آموزشی شهرستان است، اضافه کرد: برای راه اندازی این بستر از امکانات موجود در مدارس استفاده شده و برای ایجاد آن تاکنون با مشکلی مواجه نشدیم، بنابراین معلمان می‌توانند از این امکانات استفاده کنند.

وی با بیان اینکه سیستم های آموزش از راه دور در حال گسترش است، اظهار داشت: در شرایط کنونی با توجه به شیوع ویروس کرونا باید آموزش‌های ترکیبی جایگزین و از فناوری های نوین برای تولید محتوا استفاده کرد.

صالحی با اشاره به اینکه با هدف یادگیری موثرتر و تولید محتوای با کیفیت، تدریس هر درس در ۱۵ دقیقه انجام و محتوای آن تولید شده است، افزود: این محتوا برای دانش آموزان شهرستان و بخشی از آن برای دانش آموزان سراسر کشور در شبکه شاد و آموزش پخش می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش یادآور شد: بیش از ۷۰ درصد دانش آموزان این شهرستان به اینترنت و شبکه‌های آموزشی دسترسی دارند اما ۳۰ درصد دانش آموزان روستاهای دور و حاشیه نشین از اینترنت و ابزارهای آموزشی محروم هستند.

امسال جمعیت دانش آموزی بانه با افزایش پنج درصد نسبت به سال تحصیلی گذشته به ۳۴ هزار نفر رسید و این شهرستان مرزی با ۱۵۸ هزار نفر جمعیت در ۲۷۰ کیلومتری غرب سنندج مرکز استان واقع شده است.
ایرنا

۱۳۹۹/۱۰/۱۶

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...