نسخه چاپی

نشست مشترك اصلاح طلبان تروریست هاوسلطنت طلبان

شماری از وابستگان به گروه های مختلف ضد انقلاب با میزبانی جواد خادم (از سازمان دهندگان كودتای نوژه) در بروكسل گردهم آمدند.

به گزارش نما به نقل از کیهان،در اين نشست كه ادامه نشست چند ماه پيش بروكسل اعلام شده وابستگان به طيف هاي مختلف از جمله برخي اصلاح طلبان فعال در فتنه سبز، سلطنت طلبان، گروهك هاي تروريستي منافقين و كومله و برخي گروه هاي ماركسيستي سابق به انضمام برخي پادوها و ميرزابنويس هاي رسانه اي اپوزيسيون حضور داشتند.

اسامي برخي شركت كنندگان از سوي وبلاگ وابسته به اين نشست محفلي چنين اعلام شده است: شهريار آهي و عليرضا نوري زاده و نوشابه اميري و هوشنگ اسدي و مهرانگيز كار(از سلطنت طلبان)، حسين باقرزاده و رامين پرهام و عبدالله مهتدي(از گروه هاي تروريستي منافقين و كومله)، محسن سازگارا و مجتبي واحدي و محسن مخملباف و فاطمه حقيقت جو و محمد تهوري و محمدرضا يزدان پناه و نيما راشدان و محمدجواد اكبرين و احمد باطبي و اميد معماريان و...(از اصلاح طلبان و ميرزابنويس هاي فراري) به همراه افراد ديگري نظير حسن شريعتمداري، جمشيد اسدي و...

به گزارش وبلاگ اين نشست، در حالي كه محسن سازگارا در افتتاحيه جلسه گفته بود «نيروهاي اپوزيسيون با هم اختلاف دارند اما برآيند آنها خوب است و از پختگي و سنجيدگي بسيار خوبي برخوردارند»، حسين باقرزاده تصريح كرد: امروز اگر بخواهيم جو حاكم و اپوزيسيون را توصيف كنيم مي توانيم بگوييم در شرايط يأس است. يأس به اين مفهوم كه اميد براي ايجاد تحول در ايران مانند جهان عرب وجود ندارد و احتمال بسيار كمي هست كه مردم به خاطر ما به خيابان ها بيايند.»


وي با طرح سؤالاتي درباره اوضاع به هم ريخته اپوزيسيون گفت: من اين سؤال ها را مطرح مي كنم اما پاسخي براي آن ندارم. اميدوارم دوستان پاسخ هاي كارسازي داشته باشند.

اين عضو مركزيت سازمان منافقين كه مدتي است مدعي جدايي از «سازمان» است، مي گويد: ايران در يك پيچ تاريخي قرار گرفته و نقطه عطفي در برابر آن قرار دارد. با اين حال از اين قبيل نقاط عطف در دوران جمهوري اسلامي كم نبوده است. دوران جنگ، اتمام جنگ، دوم خرداد ۷۶، انتخاب محمود احمدي نژاد و انتخابات رياست جمهوري سال .۸۸
در همين حال فردي به نام امين رياحي ضمن سخناني تصريح كرد «فضا با انتخابات مجلس فرقي نخواهد كرد. بايد از فضا بهره برد اما آن قدر باز نيست كه بتوان كاري كرد. در چنين وضعيتي، نقش اپوزيسيون در انتخابات بلكه در چالش و مذاكرات ايران با ۱+۵ پررنگ مي شود. اين شرايط مي تواند فرصت باشد. انتخابات رياست جمهوري پيش رو، زمين بازي ما نيست. اما موضوع هسته اي مي تواند زمين بازي ما باشد.


وي گفت: «تعامل با غرب هنوز به شكل تابو وجود دارد و اپوزيسيون هنوز گيج عمل مي كند. اپوزيسيون هنوز مخفيانه رابطه برقرار مي كند و اين هراس از تماس و ارتباط با غرب وجود دارد در حالي كه ما به نتيجه نمي رسيم مگر اين كه از غرب كمك بگيريم.


اين اظهارات در حالي است كه بنابر گزارش رسانه هاي ضد انقلاب فردي به نام جواد خادم(عامل سازمان سيا و از اعضاي كابينه مستعجل شاپور بختيار) هماهنگ كننده مالي و سياسي محفل اپوزيسيون در بروكسل مي باشد.

۱۳۹۱/۴/۱۸

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...