نسخه چاپی

راز قتل زن 33ساله، بعد از 6سال سربسته ماند / شوهرمقتول، تنها متهم پرونده

به گزارش نما - ایران نوشت:هجدهم بهمن سال 89 پسربچه‌ای در تماس تلفنی با پلیس و اورژانس برای نجات جان مادرش کمک خواست.


امدادگران اورژانس وقتی به محل حادثه رسیدند دیدند کیسه‌ای پلاستیکی بر سر یک زن جوان کشیده شده و او به خاطر خفگی در حال مرگ است. امدادگران با همه تلاشی که کردند نتوانستند زن 33 ساله را نجات دهند. از سوی دیگر با حضور مأموران پلیس در محل حادثه موضوع به بازپرس کشیک ویژه قتل اعلام شد.
«میلاد» پسرک نوجوان که تنها فرد حاضر در صحنه حادثه بود در نخستین تحقیقات گفت: از چگونگی مرگ مادرش خبر ندارد. «زمانی که به خانه رسیدم مادرم را دیدم که کف آشپزخانه افتاده بود و تقاضای کمک می‌کرد. درحالی که بشدت ترسیده بودم با اورژانس و پدرم تماس گرفتم.»

با انتقال جسد «فاطمه» به پزشکی قانونی مشخص شد زن جوان براثر خفگی با کشیده شدن پلاستیک بر سر و صورتش و نرسیدن اکسیژن جان سپرده است.از سوی دیگر، پدر و مادر «فاطمه» پس از اطلاع از مرگ دخترشان بلافاصله داماد خود را عامل قتل دخترشان دانستند و از او شکایت کردند.آنها گفتند: «فاطمه و شوهرش اختلاف‌های زیادی با هم داشتند و درباره مسائل ملکی از مدتی قبل مشاجره می‌کردند»، این درحالی بود که شوهر فاطمه علت مرگ همسرش را خودکشی اعلام کرده بود. ولی پدر و مادر زن جوان، داماد خود را قاتل دخترشان می‌دانستند.
بدین‌ترتیب فرهاد 40 ساله به اتهام قتل دستگیر شد و به زندان افتاد تا اینکه بعد از 2 سال بازداشت آزاد شد. وی صبح دیروز با شکایت والدین همسرش در دادگاه کیفری حاضر و محاکمه شد.
قاضی قربانزاده – رئیس شعبه دهم دادگاه کیفری – در ابتدای جلسه از والدین فاطمه خواست درباره شکایت‌شان توضیح دهند، آنها نیز دامادشان را عامل مرگ دخترشان دانستند و خواستار اشد مجازات برای او شدند.
فرهاد نیز در دفاع از خود به قضات گفت: «اتهام قتل را نمی‌پذیرم، من و همسرم گرچه بر سر یکسری مسائل با هم اختلاف داشتیم اما من او را نکشته‌ام چرا که دوستش داشتم. باید توضیح بدهم که من زمان وقوع مرگ همسرم در خانه نبودم و هیچ مدرکی علیه من وجود ندارد، بنابراین می‌خواهم هرچه زودتر قاتل همسرم پیدا شود و به مجازات برسد.»پسر خانواده که تنها شاهد ماجرا نیز بود به قضات گفت: «پدرم را عامل قتل مادرم نمی‌دانم چرا که روز مرگ مادرم کسی در خانه نبود.»پس از پایان جلسه دادرسی، قضات دادگاه پس از شنیدن اظهارات اولیای دم و متهم پرونده، با ختم جلسه برای صدور رأی وارد شور شدند.

۱۳۹۵/۶/۱۴

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 
چگونه راوي دقيقي براي انقلاب باشيم