نسخه چاپی

امتناع ایرن از فروش موشك‌های دوربرد خود به آذربایجان

یكی از نمایندگان پارلمان آذربایجان تصریح كرد كه علیرغم درخواست‌های مكرر این كشور، ایران تا بحال از فروش موشك‌های دوربرد خود به آذربایجان خودداری كرده است.

به گزارش نما به نقل از فارس، «المان نصیرف» یکی از اعضای پارلمان آذربایجان و مدیر مؤسسه مطالعات سیاسی آکادمی مدیریت دولتی تحت ریاست‌جمهوری آذربایجان روز سه‌شنبه (امروز) اعلام کرد علیرغم درخواست‌های مکرر، ایران تاکنون از فروش موشک‌های دوربرد به این کشور خودداری کرده است.

وی درباره واکنش «بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت خارجه ایران به سفر اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آذربایجان، چنین اظهاراتی را مطرح کرد.

نصیرف اینگونه گفت که روابط دوجانبه آذربایجان و تل‌آویو بر اساس منافع مشترک است و به روابط با هیچ کشوری آسیبی وارد نمی‌کند.

وی توضیح داد: «در عین حال، روابط متقابلاً سودمند بین کشورها نقش بسزایی در تقویت صلح در منطقه و تمامی جهان دارد».

این نماینده پارلمان آذربایجان گفت که کشورش و رژیم صهیونیستی از همکاری نظامی قابل اعتمادی بهره‌مند هستند و تأکید کرد که اسرائیل نقش مهمی در تشکیل صنعت نظامی آذربایجان و تجهیز ارتش آذربایجان با تجهیزات و سلاح‌های مدرن دارد.

نصیرف تأکید کرد: «علیرغم درخواست‌های مکرر، ایران تاکنون از فروش موشک های دوربرد به آذربایجان خودداری کرده است».

وی ادامه داد که کشورش شریک قابل اعتمادی در تهیه انرژی برای اسرائیل به حساب می‌آید و تل‌آویو تقریباً نیمی از نفت خود را از آذربایجان خریداری می‌کند.

این نماینده پارلمان گفت که آذربایجان همچنین از روابط خوب با اسرائیل منفعت می‌برد و به تلاش‌های سازمانهای یهودی که منافع آذربایجان را در عرصه بین‌الملل تضمین می کنند، اشاره کرد.

نصیرف تأکید کرد: «آذربایجان خانه هزاران یهودی است و این در حالی است که دهها هزار یهودی آذربایجانی در اسرائیل زندگی می‌کنند. آذربایجان هرگز بین یهودیانی که در این کشور زندگی می‌کنند تبعیض قائ نمی‌شود و یهودیان نقش فعالی در زندگی اجتماعی سیاسی آذربایجان دارند».

وی با اشاره به اینکه روابط نزدیک بین آذربایجان و اسرائیل می‌تواند الگویی برای دیگر کشورهای مسلمان باشد، گفت: شهروندان اسرائیلی با اصلیت آذربایجانی سهم بسزایی در توسعه روابط اقتصادی بین دو کشور ایفا می‌کنند».

نصیرف همچنین تأکید کرد که آذربایجان به گفتی‌وگوی دوجانبه با اسرائیل به عنوان فرصتی برای مطرح کردن موضوع فلسطینیان نگاه می‌‌کند.

۱۳۹۵/۹/۳۰

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...