نسخه چاپی

مسعود پزشكیان حاضر نشد روی صندلی ریاست مجلس بنشیند

در جلسه علنی امروز-چهارشنبه،15 دی- زمانی كه بحث به موضوع بیمه و سلامت رسید، جنجال های بسیاری در مجلس به پا شد.(اینجا)

به گزارش نما، از مخالفت‌هاي كواكبيان براي افزايش ماليات دخانيات گرفته(اينجا) تا نطق پرشور مسعود پزشكيان نائب رئيس مجلس در حمايت از انتقال شورای عالی بیمه و سلامت و دبیرخانه آن از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به وزارت بهداشت. هر يك از نمایندگان در سخنان شان در رابطه با دغدغه‌هايشان در حوزه سلامت سخن گفتند.

پزشكيان كه از ابتداي بررسي لايحه برنامه ششم توسعه،‌ در قامت موافق و مخالف به بيان كلامي نپرداخته بود، پس از آنكه نطقی را در این خصوص داشت، در نهایت تصميم گرفت در غياب لاريجاني، اداره مجلس را به دست نگيرد تا مبادا جهت‌گيري شخصي‌اش در روند اداره مجلس تأثيرگذار باشد.

اين موضوع زماني روشن شد كه پس از خروج علي لاريجاني در ساعت پاياني جلسه علني از صحن، برخلاف روال قانوني به جاي آنكه نائب رئيس اول يعني پزشكيان بر صندلي رياست تكيه بزند، اين مطهري بود كه در حضور نائب اول، اداره مجلس را برعهده گرفت.

اين اتفاق موجب اعتراض نمايندگان شد.چون براساس روال قانوني زماني كه نائب رئيس اول در مجلس حضور داشته باشد، نائب دوم نمي‌تواند اداره مجلس را عهده‌دار شود.

مطهري وقتي اعتراض نمايندگان را به خاطر جلوسش بر صندلي رياست ديد، اينگونه توضيح داد: آقاي پزشكيان گفتند چون مباحث در مورد بهداشت و درمان است بهتر است من نباشم. به هر حال اين تصميم خود ايشان بود.

البته پزشكيان كه در آن لحظات به منظور رفع مشكل قانوني مجلس را ترك كرده بود، در ادامه بررسي لايحه به مجلس بازگشت تا بار ديگر به بيان نظرش در رابطه با پيشنهادي مربوط به پرهيز از حضور پزشكان در بيمارستان خصوصي و دولتي به طور همزمان پرداخت.

براساس ماده 19 آيين نامه داخلي مجلس: نواب رئیس به ترتیب تعداد آراء به عنوان نائب رئیس اول و نائب رئیس دوم و در صورت تساوى آراء با قید قرعه انتخاب مى‏ شوند و در غیاب رئیس مجلس به ترتیب، وظایف و اختیارات او را برعهده خواهند داشت.

۱۳۹۵/۱۰/۱۵

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...