نسخه چاپی

روحانی در پیام نوروزی واقعیت را انعكاس نداد

عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: شرط اول تحقق اقتصاد مقاومتی تحول در وضع مدیریتی كشور است و باید در جاهایی این مقوله مهم را اجرایی كنند.

به گزارش نما به نقل از فارس، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنور با اشاره به اینکه در تحقق اقتصاد مقاومتی نمی‌توان تنها به یک بُعد از اقتصاد اکتفا کرد، اظهار داشت: مقام معظم رهبری 24 سیاست اصلی اقتصاد مقاومتی را ابلاغ فرمودند که یکی از آنها تکیه بر توانمندی‌های داخلی است.
وی ادامه داد: صادرات‌محور شدن اقتصاد، جلوگیری از واردات بی‌رویه، رفع وابستگی اقتصاد به نفت، پیدا کردن بازارهای منطقه‌ای و گسترش ارتباطات اقتصادی نیز از جمله مهم‌ترین مؤلفه‌هایی است که تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند آن است و باید مورد اهتمام جدی واقع گردد.
ذوالنور با بیان این که مدیریت کارآمد با انگیزه انقلابی همراه با تحرک و پرتلاش در رأس حرکت اقتصادی لازم است، گفت: مدیریت متعهد و انقلابی یعنی مدیریت جهادی و روحیه و فرهنگ جهادی می تواند اقتصاد فشل و مریض ما را به اقتصادی مقاوم و پویا و در حال رشد و توسعه تبدیل کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به الزاماتی که مقام معظم رهبری برای تحقق اقتصاد مقاومتی بیان فرموده اند، ادامه داد: اگر اقتصاد مقاومتی که اقتصادی تولید محور و مولد است تحقق یابد، سرمایه‌های کشور و نقدینگی که الان در ابعاد دلالی است جریان درست بگیرد، صنایع داخلی به حرکت در می آیند.
وی افزود: در این صورت صادرات اتفاق افتاده، درآمد مردم بالا رفته و اشتغال مولد و مؤثر به راه می‌افتد و در این صورت زندگی مردم تحت تاثیر قرار می‌گیرد، اما اکنون این وضعیت را نداریم.
پیام نوروزی رئیس جمهور با واقعیت انطباق ندارد
ذوالنور با اشاره به سخنان رئیس جمهور در پیام نوروزی‌، بیان کرد: رئیس جمهور در پیام نوروزی ادعایی را مطرح کرد که واقعا این ادعا زیر سئوال است؛ یعنی ما با دلایل متعدد خلاف آن را اعتقاد داریم و تا حالا هم کسی جواب سئوال‌مان را نداده است.
وی ادامه داد: روحانی گفته که ما ایجاد اشتغال بی‌نظیر کردیم که این حرف به نظر می‌رسد با واقعیت خیلی انطباق نداشته باشد.
ذوالنور گفت: رئیس جمهور در جای دیگری هم گفته‌ ما در سه سال اول این دولت 2 میلیون و 400 هزار شغل ایجاد کرده ایم و همچنین معاون اول رئیس جمهورهم بارها گفته‌ که در سال 95 هم 700 هزار شغل توسط دولت ایجاد شده که جمع این دو ادعا 3 میلیون و 100 هزار شغل می شود که این ادعا با فرمایشات مقام معظم رهبری در منافات است.
وی در بیان عدم باور این ادعا اضافه کرد: اگر 3 میلیون و 100 هزار شغل برجمعیت 80 میلیونی کشور تقسیم کنیم چیزی حدود 47 هزار شغل برای هر یک میلیون نفر می‌شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای مثال سهم شهر قم با جمعیت یک میلیون و 300 هزار نفری با این ارقام حدود 50 هزار ایجاد شغل است اما بارها از مسؤولان دولتی درخواست کردیم که در سه سال اخیر 5 هزار شغل به ما نشان بدهید.
ذوالنور با بیان این که در حال حاضر در وضعیت رکود هستیم و اگر رکود برطرف شود اشتغال و رونق اقتصادی ایجاد می‌شود، اظهار داشت: علت عمده این رکود این است که دولت تمام هم و غم خودش را صرف برجام کرد و طبیعتاً از مسائل داخلی و معیشت مردم و اقتصاد بازمانده است.
وی افزود: در فرمایشات مقام معظم رهبری در پیام نوروزی این معنا کاملاً تجلی و تبلور دارد که ما هیچ مشکل لاینحل نداریم و با مدیریت درست می توان آن مشکلات را حل کرد.
ذوالنور با اشاره به چهار عامل رونق تولید و برون رفت از رکود که شامل نیروی کار، مهارت، سرمایه و ابزار بوده و مقام معظم رهبری در بیانات اخیرشان به آن ها اشاره کردند، خاطر نشان کرد: با این که یکی از پایه‌های اقتصاد مقاومتی تکیه بر توان داخلی است متاسفانه دولت ما یک امید واهی برای حل مشکل از بیرون کشور داشت و همین عامل فرصت سوزی شد و لذا در این حدود 4 سال اخیر اقدام بایسته‌ای در طراز اقتصاد مقاومتی اتفاق نیفتاد، البته کارهایی شد اما مکفی و مؤثر نیست.
قوه مقننه نقش موثری در اقتصاد مقاومتی دارد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر نقش قوه مقننه در تحقق اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: مجلس باید نقش خود را به خوبی در این راستا ایفا کند که نخستین کار می‌تواند تصویب سیاست‌های درست در برنامه‌های توسعه باشد.
ذوالنور افزود: دومین قدم مجلس وضع قوانین کارآمد، کاربردی و موثر برای رشد و شکوفایی اقتصادی است و سومین کار نیز حذف قوانین زائد، بی تأثیر و دست و پاگیر در مسیر اقتصاد است.
وی گفت: اگرچه قوانین خوبی برای مبارزه با قاچاق داریم اما به خوبی اجرا نمی‌شود و مجلس باید دستگاه‌های ذیربط را به اجرای قوانین وادار نماید چون یکی از آسیب های جدی به تولید داخل قاچاق و واردات بی رویه ‌است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان با تأکید بر ضرورت ایفای نقش مؤثرتری از سوی مجلس در ابعاد نظارتی، افزود: مجلس باید از مباحث سیاسی این چنینی فاصله بگیرد و بعد انقلابی خود را تقویت کند و در عرصه‌های مورد اهتمام مقام معظم رهبری نقش خود را ایفا کند.

۱۳۹۶/۱/۱۲

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...