نسخه چاپی

رسانه‌های غربی در مواجهه با حادثه مرگبار در متروی سن‌پترزبورگ

برخورد دوگانه رسانه های غربی در حادثه سن پترزبورگ

عکس خبري -برخورد دوگانه رسانه هاي غربي در حادثه سن پترزبورگ

این رسانه‌ها تلاش كردند با پیوند زدن مسئله سوریه با حوادث روز گذشته در این شهر روسیه، این اتفاق را نتیجه آنچه دخالت دولت این كشور در امور داخلی سوریه می‌نامند، بخوانند! در حالی كه همین رسانه‌ها ماه‌ها پیش وقتی انفجارها در چند كشور غربی، از جمله فرانسه رخ داد، بدون اشاره به حضور نظامی كشورهای غربی در خاورمیانه این انفجارات را نتیجه تفكرات اسلامی دانستند

روز گذشته در یکی از مهم‌ترین شهرهای روسیه انفجاری رخ داد که بلافاصله به تیتر یک رسانه‌ها تبدیل شد. شبکه «راشاتودی» گزارش‌هایی را درباره مجروح شدن چند نفر در این حادثه منتشر و در دقایق اولیه، خبرگزاری «اسپوتنیک» تعداد زخمی‌‌شدگان این حادثه را حداقل ۱۰ نفر گزارش کرد. دقایقی بعد خبرگزاری «تاس»، تعداد تلفات این حادثه را ۱۰ کشته اعلام کرد؛ موضوعی که در کمتر از ۲۰ دقیقه پس از انفجار، به تأیید خبرگزاری اینترفکس رسید. این خبرگزاری همچنین از مجروح شدن حدود ۵۰ نفر در پی این انفجار خبر داد. پس از انتشار این خبر، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه ضمن ابراز همدردی با خانواده قربانیان انفجار در دومین شهر مهم این کشور، تأکید کرد: همه احتمالات از جمله تروریستی بودن این حادثه در دست بررسی است؛ اما زمان زیادی از این اظهارات نگذشته بود که «ویکتور اوزروف» رئیس کمیته امنیت و دفاعی پارلمان روسیه گفت، این حادثه همه نشانه‌های تروریستی بودن را دارد و دادستانی کل روسیه اعلام کرد، این حادثه تروریستی بوده است.
اما نکته جالب توجه در این میان رویکرد رسانه‌های غربی در مواجهه با حادثه مرگبار در متروی سن‌پترزبورگ بود؛ این رسانه‌ها تلاش کردند با پیوند زدن مسئله سوریه با حوادث روز گذشته در این شهر روسیه، این اتفاق را نتیجه آنچه دخالت دولت این کشور در امور داخلی سوریه می‌نامند، بخوانند! در حالی که همین رسانه‌ها ماه‌ها پیش وقتی انفجارها در چند کشور غربی، از جمله فرانسه رخ داد، بدون اشاره به حضور نظامی کشورهای غربی در خاورمیانه این انفجارات را نتیجه تفکرات اسلامی دانستند تا بار دیگر نمایی روشن از استانداردهای دوگانه غرب به نمایش بگذارند!

۱۳۹۶/۱/۱۵

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 
چگونه راوي دقيقي براي انقلاب باشيم