نسخه چاپی

آقای وزیر! این بار مقصر كیست؟

عکس خبري -آقاي وزير! اين بار مقصر کيست؟

سال گذشته كه قیمت سكه افزایش یافته بود، وزیر اقتصاد افزایش قیمت‌ها را به پیامك و خبر رسانه‌ها مرتبط كرد؛ حال باید از وی پرسید كدام رسانه بازار ارز و سكه را آشفته كرده است.

به گزارش نمابه نقل از فارس ، الحمدلله این بار رسانه‌ای خبری یا پیامکی نداده که در آن کمی قیمت دلار بالاتر از آنچه که بازار قیمت‌گذاری کرده، اعلام شود.

البته اینکه قیمت دلار تا این میزان افزایش یافته جای بسی تاسف است و در کنار اقدامات دیرهنگام دولت برای کنترل قیمت‌ها و ساماندهی بازار، باید برای کاهش قیمت دلار دست به دعا برداشت اما جایی برای ارتباط دادن این وقایع با انتشار اخبار به اصطلاح کذب وجود ندارد.

علت این "الحمدلله‌ها" و "ارتباط دادن‌ها" به صحبت‌های جناب‌ وزیر اقتصاد و متهم کردن رسانه‌ها در ایجاد التهاب با انتشار خبر‌های غیر واقعی است که سال گذشته به دلیل افزایش قیمت سکه عنوان شد.

اوایل بهمن ماه سال گذشته بود که قیمت سکه به شدت افزایش یافته و به مرز یک میلیون تومان رسیده بود. در این بین یکی از خبرگزاری‌ها خبر داده بود که قیمت سکه به یک میلیون تومان رسید که البته فاصله چندانی هم با یک میلیون تومان نداشت.



همین مساله مستمسکی شد برای اینکه مسئولان خود را تبرئه کنند و مسئولیت افزایش قیمت‌ها را به گردن دیگری بیاندازند. وزیر اقتصاد با حضور در بخش خبری ساعت 14 شبکه اول سیما با اشاره به برخی عوامل از جمله احتکار، گفت: در کنار این مسائل وجود یک جریان رسانه‌ای در دامن زدن به افزایش قیمت سکه تاثیرگذار بوده است.

اما بهتر بود مجری برنامه از او می‌پرسید که چقدر باید ضعف مدیریت بازار باید وجود داشته باشد که با ارسال یک پیامک بازار ملتهب شود.



در چند ماه اخیر که قیمت دلار افزایش یافته و در حال حاضر در بازار بیش از 2900 تومان است، باید از سید شمس‌الدین حسینی پرسید که چه میزان از مسئولیت این افزایش قیمت‌ها متوجه رسانه‌ها بوده است؟

این بار به نظر می‌رسد وزیر اقتصاد منطقی‌تر از گذشته شده با این مساله برخورد کرده و حداقل به جای متهم کردن رسانه‌ها و تاثیر پیامک و خبر بر بازار ارز، تحریم‌ها و فعالیت اقتصادی و غیر اقتصادی عده‌ای برای بر هم زدن بازار ارز تاثیر‌گذار دانسته و کمتر در جمع خبرنگاران حاضر شده است.



اما فارغ از این مسائل، علت افزایش غیر منطقی دلار و نزدیک شدن آن به 3000 هزار تومان در شرایطی که بخشی از تقاضای ارز از طریق اتاق معاملات ارزی در حال رفع شدن است، چیست؟ دولت و بانک مرکزی چه اقداماتی برای کنترل این اوضاع انجام خواهد داد؟ آینده بازار ارز و سکه چگونه خواهد بود؟ آیا دولت می‌تواند دوباره ارز را تک‌نرخی کند؟ نرخ تعادلی ارز چقدر است؟

باشد که با شفافیت اقدامات و برنامه‌ها، فضای بهتر و آرامش بیشتری را در بازار ارز و سکه شاهد باشیم و به زمانی برگردیم که قیمت ارز و سکه دغدغه مردم و سیاست‌گذاران اقتصادی کشور نبود.

۱۳۹۱/۷/۱۰

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...