نسخه چاپی

آنچه رسانه آمریكا درباره ایران نمی گویند!

روزی نیست كه مطبوعات و شبكه های خبری آمریكایی، اخبار مربوط به ایران، به ویژه موضوع برنامه هسته ای كشورمان را مورد توجه قرار ندهند. در این میان، با وجود همه ادعای بی طرفی، هریك از آن ها از منظر سیاسی خاص خود به این ماجرا می نگرند. تحلیلگران مستقل آمریكایی با ارائه مجموعه ای از شواهد، به بررسی این موضوع پرداخته اند.

به گزارش نما به نقل از تابناک،روزی نیست که مطبوعات و شبکه های خبری آمریکایی، اخبار مربوط به ایران، به ویژه موضوع برنامه هسته ای کشورمان را مورد توجه قرار ندهند. در این میان، با وجود همه ادعای بی طرفی، هریک از آن ها از منظر سیاسی خاص خود به این ماجرا می نگرند. تحلیلگران مستقل آمریکایی با ارائه مجموعه ای از شواهد، به بررسی این موضوع پرداخته اند.

روزنامه «نیشن» پاکستان، امروز تحلیلی را از سایت آمریکایی «ضد جنگ» (Antiwar) که یک سایت مستقل و منتقد سیاست های دولت آمریکا به شمار می رود منتشر کرده که به بررسی جهت گیری مطبوعات این کشور در قبال ایران می پردازد.

سایت ضد جنگ در مطلب مفصل خود می نویسد:

نشست هفته گذشته مجمع عمومی سازمان ملل، با دو سخنرانی آتشین همراه بود؛ یکی سخنرانی محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران و دیگری، سخنرانی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل. سخنرانی نتانیاهو در تعداد زیادی از شبکه های خبری به طور کامل پوشش داده شد که شامل تصویر کارتونی بمب وی نیز بود؛ اما تلویزیون «سی ان ان»، از جایی که احمدی نژاد شروع به صحبت درباره ضرورت رفع مشکلات میان ادیان و کشورها کرد، سخنرانی وی را قطع نمود.

این تنها نوک کوه یخ اقداماتی است که رسانه های تحت کنترل سرمایه داری آمریکایی، در زمینه سانسور اخبار مربوط به احمدی نژاد، ایران و برنامه هسته ای انجام می دهند. این فریب، سال هاست که ادامه دارد.

ملاقات احمدی نژاد با رهبران مذهبی یهودی در جریان سفر وی به نیویورک نیز از سوی رسانه های آمریکایی نادیده گرفته شد. حتی یک فایل تصویری و یا اشاره ای به آن نیز از سوی رسانه های عمده آمریکا، اروپا و اسرائیل منع شد. در این ملاقات، هدیه ای از سوی حاخام های آمریکایی به احمدی نژاد اعطا شد و احمدی نژاد درباره تمایز میان یهودیان و صهیونیست های اسرائیلی با آن ها به صحبت پرداخت.

ماجرای دیگر درباره ایران که مدت ها از سوی رسانه های سرمایه داری آمریکا نادیده گرفته شده بود تا این اواخر روزنامه «واشنگتن پست» به آن پرداخت، توطئه ای برای تحریک ایران برای وارد شدن به جنگ در سال ۲۰۰۷ بود که از سوی یک افسر اطلاعات نیروی دریایی آمریکا به نام «گونیت تاد» کشف و خنثی شد. در پی این اقدام، تاد از نیروی دریایی اخراج شد، از سوی «اف بی آی» مورد بازجویی قرار گرفت و نهایتاً تصمیم گرفت به استرالیا نقل مکان کند.

در موردی دیگر، رسانه های آمریکایی از اشاره به این موضوع خودداری کردند که با مقایسه آخرین گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره ایران با گزارش مه ۲۰۱۲ آژانس، می توان دریافت که ایران در حقیقت ذخیره اورانیوم ۲۰ درصدی خود را کاهش داده، نه افزایش.

در عوض، این رسانه ها نقطه تمرکز و تبلیغات خود را بر افزایش تولید اورانیوم در ایران قرار دادند.

به گفته کارشناسان، کاهش ذخیره اورانیوم ۲۰ درصدی ایران در کنار افزایش تولید آن، نشان دهنده افزایش سرعت بارگذاری صفحات سوخت در رآکتور تحقیقاتی تهران است. زمانی که اورانیوم ۲۰ درصدی برای تولید سوخت به کار رود، بازگرداندن آن جهت غنی سازی مجدد تا سطح مورد نیاز برای سلاح هسته ای، بسیار مشکل خواهد بود.

در همین رابطه، نکته دیگری که رسانه های آمریکایی به آن توجه نمی کنند این است که گزارش های آژانس درباره ایران تنها به این دلیل در دسترس است که ایران معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای را امضا کرده و به بازرسان اجازه دسترسی به تأسیسات هسته ای خود را می دهد.

سایت ضدجنگ در ادامه به موارد متعدد دیگری پرداخته که طی آن، رسانه های آمریکایی با نقض آشکار بی طرفی رسانه ای، اخبار مربوط به ایران را به شیوه دلخواه خود منتشر می کنند؛ از آن جمله می توان به مواردی اشاره کرد که نشان دهنده عدم وجود تصمیمی در ایران برای ساخت سلاح هسته ای و همچنین در اختیار داشتن سلاح هسته ای توسط رژیم اسرائیل است.

۱۳۹۱/۷/۱۰

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...