نسخه چاپی

وزیر كشور آلمان در مخمصه تعطیلات اسلامی

روزهای تعطیل رسمی به ویژه مناسبت‌های مذهبی مسیحی در ایالت‌های آلمان یكسان نیستند. مثلا روز "عروج مریم" Mariä Himmelfahrt یا روز "جسم مسیح" Fronleichnahm در تقویم‌های ایالات مختلف جزء تعطیلات رسمی محسوب نمی‌شوند.

به گزارش نما به نقل از عصرایران، روزهای تعطیل رسمی به ویژه مناسبت‌های مذهبی مسیحی در ایالت‌های آلمان یکسان نیستند. مثلا روز "عروج مریم" Mariä Himmelfahrt یا روز "جسم مسیح" Fronleichnahm در تقویم‌های ایالات مختلف جزء تعطیلات رسمی محسوب نمی‌شوند.

بر همین اساس، وزیر کشور آلمان چراغ سبزی به این ایده نشان داده که ایالت‌هایی با جمعیت مسلمان بالا، در روزهای عید فطر یا عید قربان، تعطیلی رسمی داشته باشند. توماس د مزیر، به تازگی گفته که می‌‌شود برای ایالت‌هایی از آلمان که جمعیت مسلمان زیادی دارند، تعطیلات اسلامی (عید قربان یا عید فطر) را در تقویم لحاظ کرد.

اما احزاب متحده (دمکرات مسیحی و سوسیال مسیحی) با این گفته به شدت مخالفت کرده‌اند.

الکساندر دوبرینت، رهبر حزب سوسیال مسیحی به روزنامه "بیلد" گفته که فرهنگ مسیحی آلمان قابل معامله نیست و بحث بر سر روزهای تعطیل مسلمان‌ها در آلمان نباید موضوع سیاستمداران کشور باشد.

ولفگانگ بوسباخ، کارشناس مسائل داخلی حزب دمکرات مسیحی نیز به همین روزنامه گفته که هیچ دلیل قانع کننده‌ای وجود ندارد که تعطیلات غیرمسیحی در آلمان زیر چتر قانون قرار گیرند: «چرا که ما مبانی مذهبی مسیحی/یهودی داریم نه اسلامی.»

اشتفان مایر، سیاستمدار دیگر حزب سوسیال مسیحی هم یادآوری کرده که آلمان از صدها سال پیش بر یک بستر مسیحی شکل گرفته که تا امروز تغییری نکرده است.

شورای مرکزی مسلمانان آلمان از موضع توماس د مزیر پشتیبانی کرده است. ایمان مزیک، رئیس این شورا استدلال کرده که چنین اقدامی به روند هم‌پیوندی مسلمان‌ها در جامعه آلمان و احساس به رسمیت شناخته شدن آنها کمک می‌کند: «آنها به این ترتیب خود را بخشی از این اجتماع احساس خواهند کرد.»

به اعتقاد ایمان مزیک، تعطیل بودن عید قربان و عید فطر در برخی ایالت‌های پرمسلمان آلمان، موجب تفاهم بیشتر و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز مسلمان‌ها و مسیحی‌ها با یکدیگر خواهد شد.

۱۳۹۶/۷/۲۲

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...