نسخه چاپی

كرونا تولید روزانه ماسك را به 600 هزار عدد رساند

عکس خبري -کرونا توليد روزانه ماسک را به 600 هزار عدد رساند

ظرفیت تولید ماسك در كشور پیش از شیوع «كرونا ویروس» یكصد هزار در روز بود كه با گسترش بیماری این میزان به ۶۰۰ هزار در روز افزایش یافته تا نیازهای روز افزون را پاسخگو باشد.

به گزارش نما ،شیوع کرونا در کشور پیامد تشدید تقاضا برای ماسک، الکل و دیگر مواد ضد عفونی کننده شد و در این ارتباط عده ای سود جو نیز با استفاده از این تقاضا، نسبت به چند برابر سازی قیمت محصولات یاد شده، اقدام کردند و اکنون علاوه بر نیروهای انتظامی، دستگاه امنیتی هم با جدیت برخورد با این افراد را در دستور کار قرار داده است.


 پیش از شیوع کرونا ظرفیت های تولید ماسک درداخل کشور۱۰۰هزارعدد در روز بودکه  اکنون به ۶۰۰ هزار در روز افزایش یافته، اما مقدار مصرفی که وزارت بهداشت اعلام کرده این بخش حدود ۱۰۰ هزار ماسک «۹۵ N»است و حدود ۶۰۰ هزار هم ماسک سه لایه که برای این مقادیر برنامه ریزی شد و علاوه بر واحد های صنعتی، واحدهای تولیدی صنفی که اسامی آنها از سوی اصناف اعلام می‌شود، مواد اولیه و پارچه های مورد نیاز برای تولید ماسک دراختیار آنها قرار می گیرد.


براین اساس واحدهای صنفی که توانایی تولید ماسک دارند، می توانند به سازمان های صنعت، معدن و تجارت استانی اعلام کنند که به اصناف معرفی شوند و از این ظرفیت نیز برای تولید ماسک استفاده شود.


 تولید روزانه افزون بر 200 هزار لیتر الکل


 روزانه بیش از ۲۰۰ هزار لیتر الکل در کشور تولید می شود که حدود ۵۰ هزار تن آن برای واحد های تولیدی که از الکل به عنوان محصولات پایه ای استفاده می کنند، مصرف می شودو ۱۵۰ هزار تن برای مصارف دیگر بخش ها از جمله ضدعفونی محیطی، خانوار و.. است.


 براساس اعلام وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی این مقدار تولید می تواند در این مقطع زمانی کفایت مصرف را به دنبال داشته باشد.


رشد دو برابری تولید مواد ضدعفونی کننده


وزیر صنعت، معدن وتجارت پیش از این اعلام کرد: تولید مواد ضدعفونی کننده و بهداشتی از ابتدای اسفند ماه جاری افزایش دو برابری یافته و برای واحد هایی که امکان فعالیت داشتند، مجوز صادر شد.


 رضا رحمانی افزود: براساس اعلام نیاز ۸۰ میلیونی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ماسک، باوجود اینکه تولید این محصول دو تا سه برابر شرایط معمول شده است؛ در این زمینه با مساعدت دولت و تخصیص ارز دولتی از سوی بانک مرکزی، واردات در سریعترین زمان ممکن در دستور کار قرار گرفته است.


وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان ساخت: بیشترین دغدغه ها در مورد تامین ماسک تنفسی است که ظرفیت تولید کشور به نسبت تقاضای چند برابری روزهای اخیر و با توجه به تولید پایین، کمبودهایی به وجود آمد. 


وی افزود: فرآیند توزیع اقلام بهداشتی، ضد عفونی کننده و ماسک ، نیازمند اصلاح و بازبینی جدی است و این وزارتخانه آمادگی دارد تجربیات خود را در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار دهد. 


 همزمان با اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در زمینه بیماری کرونا، ستادی در وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور همه عوامل مرتبط، تشکل های بخش خصوصی، انجمن ها و تولیدکنندگان تشکیل و اقلام کالایی مورد نیاز جهت تولید و تامین به میزان کافی مورد توجه و رصد قرار گرفته اند.


رحمانی یادآور شد: پیش از این شرکت های تولید کننده محصولات بهداشتی، ضد عفونی کننده و ماسک، فعالیت خود را زیر نظر وزارت بهداشت و درمان و سازمان غذا و دارو انجام داده و وزارت صنعت بر اساس مسوولیت خود، برای حفظ فرایند تولید این واحدها وارد عمل شدو افزایش تولید در این بخش را پیگیری می کند.


وزیر صنعت اعلام کرد: روند تامین اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده ها تداوم دارد و در این مدت با هماهنگی سازمان غذا و دارو، ۱۰۷ مجوز نیز برای تغییر محصول از آرایشی به مواد شوینده و بهداشتی و ضد عفونی کننده صادر شده و به قید فوریت نیز پروانه فعالیت آنها اعطا شده تا نیاز مصرف کنندگان در کشور با مشکلی روبرو نشود.

منبع ایرنا

۱۳۹۸/۱۲/۱۴

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...