به گزارش نما، ابراهیم درستی درباره وضعیت تغییر قیمت گوشی تلفن همراه اظهار داشت: قیمت کالاهای الکترونیکی و یا هر کالایی که وارداتی باشد وابسته به نرخ دلار و ارز است، موضوع دیگر بحث ثبت سفارش و تخصیص ارز تاثیرگذار است.
وی افزود: به دلیل شیوع کرونا، تعطیلی مدارس و دانشگاه و نیاز دانشآموزان و دانشگاهیان به آموزش از راه دور، میزان تقاضا افزایش یافت و قیمتها نیز رشد کرد که امیدواریم با ایجاد سهولت در پروسههای اداری و تخصیص ارز این مشکلات مرتفع شود.
رییس اتحادیه فروشندگان دستگاههای صوتی و تصویری و تلفن همراه گفت: قیمت تلفن همراه به طور میانگین ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش یافت، اما در کل قیمتها وابسته به نرخ دلار است.
وی در ادامه تصریح کرد: اکنون واردکنندگان گوشی تلفن همراه تا ۱۸ درصد سود حاصل میکنند و در این بین مغازهدار کمترین سود را میبرد. به دلیل اینکه وضعیت ارز در نوسان است و امکان واردات سخت شده قیمتها روند افزایشی گرفته است.
درستی بیان کرد: در حال حاضر ۷۰ تا ۷۵ درصد بازار متقاضی گوشی با قیمت ۳.۵ تا نهایت ۵ میلیون تومان است، ۲۵ درصد هم گوشیهای گران قیمت خریداری میکنند.
وی درباره تاثیر خروج سامسونگ و ال. جی از ایران بر بازار نیز گفت: باید بپذیریم که ما تحریم هستیم و شرایط قیمت نفت و بدتر از آن هم کرونا، به این مشکلات دامن زده و روی اقتصاد ما اثر گذاشته است. وقتی یک برند از ایران میرود باید کسانی باشند که بتوانند بازار را بدست بگیرد، بازاری که ماهانه یک تا یک و نیم میلیون گوشی تلفن همراه نیاز دارد باید از سوی یک برند تامین شود اکنون گوشی تلفن همراه جزء ضروریات یک خانوار است، ما باید مدیریت کنیم که کمترین آسیب و هزینه را داشته باشیم.
منبع: ایلنا
افزایش ۳۰ درصدی قیمت تلفن همراه
رییس اتحادیه فروشندگان دستگاههای صوتی و تصویری و تلفن همراه از افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی قیمت تلفن همراه خبر داد.
۱۳۹۹/۳/۲۰