نسخه چاپی

سردار جلالی: گریه‌های سردار زارعی در ماجرای برجام باید به‌عنوان یك سمبل بازشناسی و تعریف شود

عکس خبري -سردار جلالي: گريه‌هاي سردار زارعي در ماجراي برجام بايد به‌عنوان يک سمبل بازشناسي و تعريف شود

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینكه رمز گریه‌های سردار زارعی این بود كه آینده برجام را می‌دید، گفت: گریه سردار زارعی باید بعنوان یك سمبل در ادبیات سیاسی كشور بازشناسی و تعریف شود.

به گزارش نما، سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور صبح امروز(دوشنبه) در آیین گرامیداشت مجازی سردار دکتر علی اصغر زارعی جانشین فقید سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه سردار زارعی در دوران نمایندگی در مجلس شورای اسلامی با دو موضوع در اذهان مردم ماندگار شد، گفت: اولین موضوع برخورد با رشوه دهنده‌ای بود که در دوران دولت نهم برای رای آقای کردان به دنبال خریدن نمایندگان مجلس بود و مرحوم زارعی سیلی محکمی به آن فرد رشوه‌دهنده زدند و نشان داد پاسداری فقط به لباس نیست و به عقیده و باور است.

وی افزود: در ماجرای برجام هم تمام مردم ایران اشک و گریه او را که از تعصب و غیرت ایرانی-اسلامی او بود را دیدند، راز گریه زارعی این بود که او گریه می کرد برای اینکه صداقت را در برخی از دوستانش نمی دید. رمز گریه او این بود که آینده برجام را می دید آینده ای که شاید با بصیرت سیاسی می توانست تصور کند و نتایج امروز برجام را ببیند.

سردار جلالی ادامه داد: مرحوم زارعی اعتماد و باور به دشمن در چرخه‌های سیاسی را تحمل نمی کرد و وقتی می دید برخی دولتمردان به امضای دشمنان اعتماد دارند، گریه می کرد. این گریه یک انقلابی است. گریه ای که می شناخت و می‌دانست که چه اتفاقی قرار است بیافتد و منافع ملی قربانی منافع جناحی می شود. گریه سردار زارعی باید بعنوان یک سمبل در ادبیات سیاسی کشور بازشناسی و تعریف شود.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به حضور هشت ساله مرحوم زارعی در مجلس شورای اسلامی و ۴ سال حضور وی بعنوان جانشین سازمان پدافند غیرعامل، گفت: شهید زارعی ۱۲ سال از سپاه دور بود اما وقتی با او برخورد می کردید تمام خصلت های یک پاسدار را داشت. شاید برخی افراد که از پاسداری دور می شوند، تغییر کنند و رفتارشان تغییر کند، اما زارعی یک پاسدار نمونه بود و با اینکه ۱۲ سال از نظر عضویت از سپاه دور بود، اما همه آن ویژگی هایی که یک پاسدار در سال ۵۸ داشت را او کماکان داشت.

وی گفت: ایثارگری و اخلاص او به گونه ای بود که احساس می کردی حداکثر اخلاص ممکن را دارد و حتی اگر متوجه می‌شد جایی اشتباه کرده می گفت من اشتباه کردم.
منبع: فارس

۱۳۹۹/۹/۲۴

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...