نسخه چاپی

نشست فوق‌العاده در سازمان ملل

گذر نزدیك یك سیارك از كنار زمین و بارش شهابی روز جمعه در روسیه با نشست فوق العاده كمیته علمی – فنی سازمان ملل در خصوص تهدیدات سیاركی همزمان شد.


به گزارش نما به نقل از ايسنا، پنجاهمین نشست کمیته فرعی علمی – فنی کمیته استفاده صلح آمیز از فضای ماورای جو سازمان ملل متحد (COPUOS)‌ از تاریخ 11 تا 22 فوریه (23 بهمن تا سوم اسفند) در مقر این سازمان در وین در حال برگزاری است.

تلاش های چندین ساله تیم اقدام- 14 یا به اختصار (AT-14)‌ کمیته فرعی علمی – فنی ملل متحد، بر روی اعمال فشار به جامعه جهانی در خصوص اقدام موثر در خصوص تهدیدات سیارکی و سایر اجرام آسمانی نزدیک به زمین (NEOs)‌ متمرکز شده است.

تیم اقدام-14 سازمان ملل با استفاده از شبکه داده ها، آنالیز و هشدار (IAWN)‌ اقدام به دریافت و آنالیز داده های NEOs‌ تهدید کننده زمین می کند.

این نشست که با هدف بررسی تهدیدات سیارکی علیه زمین برگزار شده است، با وقوع دو پدیده نجومی گذر سیارک 2012DA14‌ از کنار زمین و بارش شهابی بر فراز شهر «چلیابینسک» همزمان شد.

«ری ویلیامسون» مشاور ارشد بنیاد Secure World‌ و از اعضای شرکت کننده در نشست وین تأکید می کند: بارش شهابی روسیه و گذر سیارک، نمونه هایی خوبی برای یادآوری خطرات اجرام آسمانی تهدید کننده زمین محسوب می شوند.

محققان هشدار می دهند که اجرام آسمانی بزرگتری در حال حرکت بسوی زمین هستند که برخورد احتمالی آنها می تواند خطرات جدی برای ساکنان زمین در پی داشته باشد.

«ویلیامسون» خاطر نشان می کند، سازمان ملل به تلاش های خود برای ترغیب جامعه جهانی به واکنش نسبت به خطر فزاینده سیارک های تهدید کننده زمین و یافتن شیوه مناسب برای مقابله با این تهدیدات ادامه خواهد داد.

۱۳۹۱/۱۲/۱

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...