نسخه چاپی

توصیه‌های انتخاباتی رئیس اتاق بازرگانی

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و كشاورزی ایران با طرح برخی از خواسته های بخش خصوصی از رئیس جمهور آینده، گفت: كاندیدای ریاست جمهوری باید از مسابقه وعده‌های غیرعملی اجتناب كنند و به جای شعار راهكار ارائه دهند.

به گزارش نما به نقل از مهر، محمد نهاوندیان در جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران گفت: تورم بالای 40 درصد نقطه به نقطه و رشد نقدینگی رقم تکان دهنده ای را نشان می دهد و در اشتغال و نرخ بیکاری کشور موثر است.رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران افزود: شایسته است در آغاز سالی که حماسه اقتصادی و سیاسی نام دارد، برای حماسه آفرینی با واقعیات روبرو شد و با شجاعت و درایت اقتصاد را هدایت کرد.

وی تصریح کرد: در پایان سال روسای اتاق های بازرگانی سراسر کشور با ارسال نامه ای به مقام معظم رهبری خواستار توجه مجدد به کار و سرمایه ایرانی شدند که بر این اساس، اگر چه سال 92 سال انتخابات و یک سال سیاسی به شمار می رود اما توجه مقام معظم رهبری به اقتصاد شایسته تقدیر است. نهاوندیان تصریح کرد: امسال هر مدیر ، صنعتگرو معدن کاری که بتواند اشتغال موجود را حفظ و به آن بیفزاید حماسه آفرین خواهد بود، ضمن اینکه فتح بازارهای جدید نیز حماسه به شمار می رود.

وی با طرح این سئوال که آیا دولت آینده میزان اثر سیاست را بر اقتصاد بیشتر خواهد کرد یا کمتر؟ اظهار داشت: این مهم است که روند اقتصادی به سمتی پیش برود که تلاطمات سیاسی اجازه گروگان گیری اقتصاد را نداشته باشند که در این میان، فعالان اقتصادی وظیفه دارند مردم را برای انتخاب آگاهانه هدایت کنند. به اعتقاد رئیس پارلمان بخش خصوصی، اگر چه انتخابات سال 92 یک انتخابات سیاسی است اما یکی از اصلی ترین ملاکها باید نقد و ارزیابی سیاستهای اقتصادی باشد و از غلتیدن به مسائل فرعی اجتناب شود.

وی ادامه داد: مردم باید بدانند رئیس جمهور تحلیل مناسبی از علت بیکاری دارد، چرا که اگر فردی سر کار بیاید که تحلیل روشنی از مشکلات اقتصادی نداشته باشد، به طور قطع شایسته کشور نیست. نهاوندیان در ادامه به طرح برخی از خواسته های بخش خصوصی از رئیس جمهور آینده پرداخت وخاطر نشان کرد: باید از مسابقه وعده های غیر عملی اجتناب کرد و به جای شعار راهکار ارائه داد.

رئیس پارلمان بخش خصوصی به بیان دیگر خواسته های فعالان اقتصادی از رئیس جمهور آینده پرداخت و اظهار داشت: رئیس جمهور آینده باید نحوه تعامل خود با فعالان اقتصادی را توضیح دهد و نحوه تصمیم گیری اقتصاد در دولت آتی را به صراحت مشخص کند. نهاوندیان خاطر نشان کرد: کاندیدای ریاست جمهوری آینده باید به این پاسخ دهد که آیا ایجاد شرایط رقابت مساوی با سایر کشورها را در دستور کار دارد و آیا نوسازی اعتماد در اقتصاد کشور برایش جایگاه مهمی دارد یا خیر.به اعتقاد وی، رئیس جمهور آینده باید نگاه جامع نگر، ملی، بلندمدت بر اقتصاد داشته باشد و جایگاه فعالان اقتصادی را نیز در این میان مشخص کند.

۱۳۹۲/۱/۱۸

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...