نسخه چاپی

حضرت زینب (س) اسوه وفاداری بودند

امام جمعه موقت تهران با بیان اینكه حضرت زینب(س) اسوه وفا و الگوی حیا بودند گفت: ولایتمداری این بانو به اندازه‌ای بود كه یك روز هم نمی‌توانست نبود امام زمان(ع) خود را تحمل كند.

به گزارش نما به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در جمع زائران در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت فاطمه معصومه(س) ضمن تبیین جایگاه امامت در جامعه و نقش آن در هدایت انسان‌ها، به نیاز جامعه به امام معصوم اشاره کرد و گفت: بهترین راه در پیش روی ما برای رسیدن به آموزه‌های ناب اسلامی و فرهنگ اهل‌بیت علیهم‌السلام درک امام زمان(عج) است.

امام جمعه موقت تهران به تبیین دلایل غیبت حضرت ولی عصر(عج) اشاره و اذعان کرد: از جمله دلایل غیبت امام زمان(عج) بی‌وفایی مردم است. همان مسئله‌ای که موجب شد حضرت علی (ع) و سایر ائمه اطهار (ع) به شهادت برسند.

وی قلت شیعیان را دلیلی دیگر در این عرصه معرفی کرد و گفت: این از دردهای حضرت حجت(ع) است که در میان شیعیان ازدواج به تأخیر افتد و افراد تمایلی به داشتن فرزند و تولید مثل نداشته باشند؛ این مسئله موجب قلیل شدن شیعیان می‌شود.

صدیقی خاطرنشان کرد: کسی که عشق به امام زمان(عج) دارد و برای فرج ایشان دعا می‌کند باید به فکر جوانان و فراهم آوردن تسهیلاتی در این عرصه باشد.

وی با بیان این که حضرت زهرا سلام‌الله علیها در سن 9 سالگی ازدواج کرده و تا سن 18 سالگی که از دنیا رفتند برترین فرزندان را تربیت کردند، گفت: اینکه دختر منتظر است درس و دانشگاه را تمام کرده و بعد از آن شغلی پیدا کند تا در ادامه درآمدی برای خود داشته باشد این کار سن ازدواج او را به تأخیر می‌اندازد.

امام جمعه موقت تهران چنین کاری را خلاف سیره حضرت زهرا سلام الله علیها معرفی کرد و گفت: خداوند نفقه زن را بر مرد واجب گردانید، ولی در چنین شرایطی زن برای خود کسب درآمد کرده و مرد برای خود؛ چنین مسئله‌ای موجب کم شدن قوام زندگی می‌شود.

وی تصریح کرد: خداوند بر اساس توانایی جسمی و روحی بندگانش خلقت زن و مرد را به گونه‌ای قرار داده که زن در خانه به خانه داری و فرزند داری و شوهر نیز به کسب و کار در خارج از خانه اشتغال داشته باشد.

صدیقی در ادامه سخنان خود به تبیین کراماتی از حضرت زینب (س) پرداخت و گفت: حضرت زینب (س) به اندازه‌ای با حیا بودند که وقتی حضرت علی (ع) مسئله خواستگاری جناب عبد الله بن جعفر را با ایشان مطرح کردند در برابر پدر شرمسار شدند.

وی حضرت زینب (س) را الگوی حیا معرفی کرد و با بیان اینکه زن بی‌حیا قابل تحمل و زندگی نیست ادامه داد: حضرت زینب (س) در عین حیا از پدرشان خواستند تا شرطش را با خواستگار مطرح کند؛ نخست اینکه روزی یک بار امام حسین (ع) را ببیند.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه در چنین سنینی مطرح کردن این مسئله نشان از آگاهی این بانو نسبت به حوادث آینده دارد افزود: امام مداری این بانو به اندازه‌ای بود که یک روز هم نمی‌توانست نبود امام زمان(ع) خود را تحمل کند.

وی شرط دوم ازدواج حضرت زینب (س) را همسفری با امام حسین (ع) در تمام سفرها عنوان کرد و گفت: گویی حضرت زینب (س) نسبت به رسالتی که در حماسه حسینی بر عهده داشت آگاه بود و چنین شرایطی را در ازدواج قرار داد.

۱۳۹۳/۲/۲۵

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...