نسخه چاپی

رقص برای مبارزه با جمهوری اسلامی

مركز روابط بین‌الملل باركل در دانشگاه لس‌ آنجلس اقدام به نمایش فیلمی به نام «رقصنده صحرا» كرده است. این فیلم درباره مردی ایرانی است كه رقص را به صورت خودآموز یاد گرفته و سپس برای اجرای آن در صحرا گروهی را تشكیل داده است. این فیلم پس از نمایش در دانشگاه در میزگردی به بحث گذاشته شد.

مرکز روابط بین‌الملل بارکل در دانشگاه لس‌ آنجلس اقدام به نمایش فیلمی به نام «رقصنده صحرا» کرده است. این فیلم درباره مردی ایرانی است که رقص را به صورت خودآموز یاد گرفته و سپس برای اجرای آن در صحرا گروهی را تشکیل داده است. این فیلم پس از نمایش در دانشگاه در میزگردی به بحث گذاشته شد.
وبسایت خبری دانشگاه یو سی‌ ال‌ ای نوشته است: رقص در ایران ممنوع بوده و این فیلم داستان واقعی مردی به نام افشین غفاریان است؛ کسی که هر خطری برای مبارزه در راه رسیدن به رویایش که همان رقاص شدن بود را به جان خرید. فیلم داستان زندگی این مرد با پشت صحنه اعتراضات سال 2009 ایران رقم می‌خورد؛ یعنی هنگامی که شور و اشتیاق و تمرد نسل جوان، برای حرکت به سمت آزادی بیشتر مشتعل می‌شود.
داستان فیلم درباره افشین غفاریان است که با مراجعه به وب‌ سایت یوتیوب و تماشای رقص های مختلف از مایکل جکسون و باب فاسی تا پینا باوش سعی دارد دنیای خود را شکل دهد. او به همراه دوستانش یک گروه رقص زیرزمینی در دانشگاه تاسیس می‌کند و با پا گرفتن گروهشان، آنها خود را برای یک اجرای مخفی در وسط بیابان آماده می‌کنند.
اکرم خان از مشهورترین رقاصان جهان درباره این فیلم و همکاری‌اش با این پروژه می گوید:«این فیلم پایان داستان سنت تلاش برای به اسارت درآوردن رقص را باز می گوید. رقاص صحرا فقط درباره رقص نیست، درباره این است که چرا رقص در زندگی ما اهمیت و ارزش دارد... این داستان الهام بخش کسی است که با رقص تلاش می کند خود را در برابر یک رژیم سیاسی رها کند.»
این فیلم با بازی فریدا پینتو و نازنین بنیادی و همچنین ریس ریتچی و تام کولن فیلم‌برداری شده است. کارگردان این اثر نیز ریچارد ریموند است. این فیلم در کشورهای مراکش، فرانسه و انگلیس فیلمبرداری شده و تهییه کننده آن الترکی عربستانی الاصل است.
***بشقاب های سمی آمار طلاق را افزایش داد
طاهره بیگم سیدی در همایش بشقاب‌های سمی که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: همایش بشقاب‌های سمی با محوریت آشنایی با آسیب‌های ماهواره بر کودکان و نوجوانان و به ویژه کانون خانواده برگزار شده است.
وی افزود: صحبت و بحث در زمینه ماهواره چیز ناشناخته‌ای در دنیای امروز ما نبوده و نیست و هریک از افراد توانایی معرفی آسیب‌های ماهواره در عرصه جنگ نرم بر مردم کشورهای اسلامی و به ویژه ایران اسلامی وارد شده است دارند.
مدیرکل امور بانوان و امور خانواده استانداری قزوین گفت: هجمه دشمنان در دنیای کنونی به سرعت در حال افزایش است اما هم اکنون غفلتی در این زمینه در برخی خانواده‌های ایرانی حاکم شده است که سبب ساز افزایش سرعت حملات دشمنان بر ما است.

سیدی بیان کرد: همه افراد و خانواده‌های ایرانی می‌دانند که ماهواره تأثیرات منفی بر خانواده ها دارد اما متأسفانه بسیاری از ما در این مورد غافل هستیم بنابراین امیدواریم این همایش‌ها و نشست‌های این چنینی تذکر و یادآوری برای همه ما باشد تا در این مورد ویژه مدبرانه برخورد کنیم.
وی خاطرنشان کرد: لازم است که همایش‌هایی برای نشان دادن اثرات ماهواره با علم روز و از زوایای مختلف مورد بررسی قرار بگیرد چرا که نگاه کردن به مسائل از زوایای مختلف می تواند ابتدا مسئله را به درستی برای ما تبیین کند و در نهایت راهکارهای مفید و عملی را در این زمینه در اختیارمان بگذارد.
سیدی تصریح کرد: امروز تهدیدات ماهواره‌ای مسئله عفاف و حجاب را به صورت ویژه نشانه رفته اند، امروز حجم نفوذ بی عفتی از طریق ماهواره به حدی رسیده است که برای بسیاری قابل باور نیست چرا که بررسی‌ها نشان می دهد ماهواره‌ خانواده‌‌ها را به سمت حریم شکنی و فروپاشی سوق داده است.

۱۳۹۳/۳/۲۴

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...