نسخه چاپی

پشت پرده آزادی 30تبعه تركیه از سوی داعش

به گزارش نما به نقل از فردا، گروهک تروریستی داعش که چند سالی هست اعلام موجودیت کرده و در خاورمیانه دست به اقداماتی ضد بشری می زند، بعد از اینکه طی سال های اخیر نتوانست در کشور سوریه اهداف خود و اربابان صهیونیست خود را پیش ببرد، این بار به این فکر افتاد تا از طریق ایجاد جنگ در عراق به خواسته هایش دست یابد.

اعضای این گروهک تروریستی دو هفته پیش طی یک اقدام غافلگیرکننده به شهر سامرا و حرمین مطهر عسکریین(ع) یورش بردند و از سوی ارتش عراق و نیروهای مردمی حاضر در شهر سامرا با شکست مفتضحانه ای مواجه شدند. از همین رو برای پاک کردن لکه ننگ شکست در سامرا به تجدید قوا پرداختند و تصمیم بر این گرفتند تا این بار از شمال عراق و از سوی مرزهای سوریه و ترکیه وارد این کشور شوند. ورود تروریست های تکفیری به عراق و موفقیت های این گروه در تصاحب برخی شهرهای شمالی این کشور بی شک در صورت مقاومت های مردمی در این شهرها بی ثمر می ماند. اما عدم ایستادگی نیروهای مردمی شهرهای شمالی عراق مقابل این گروهک تروریستی و خیانت برخی عوامل ارتش عراق که بازماندگان رژیم بعث صدام نیز بودند سبب شد تا داعشی ها خیلی زودتر از آنچه فکرش را می کردند به تصاحب شهرها بپردازند.

در این بین اما در شرایطی که داعشی ها در مسیر شهرگشایی های خود به صغیر و کبیر رحم نمی کردند، 30 تبعه ترکیه که رانندگان کامیون های ترک بودند را در شهر موصل به اسارت درآوردند. از سوی دیگر خبر رسید که گروه تروریستی داعش ضمن حمله به کنسولگری ترکیه و تصرف کامل آن در شهر موصل، دیپلمات‌های این کنسولگری را گروگان گرفته است. همین 2 خبر کافی بود تا خشم سران کشور ترکیه برانگیخته شود و وزیر امورخارجه این کشور که در آمریکا به سر می برد، سریعا خود را به ترکیه برساند.

این گروگان گیری سبب شد تا احمد داوداوغلو وزیر خارجه ترکیه در واکنش به حمله داعش به کنسولگری ترکیه در موصل و گروگان گرفته شدن تعدادی از کارکنان ترک و شهروندان این کشور در عراق گفت: اگر به شهروندان ترک در عراق صدمه وارد شود مقابله به مثل خواهیم کرد. داعش برای حذف اسد ازعرصه سیاست ساخته شد و هم اکنون به تهدیدی برای کشورهای منطقه مخصوصا ترکیه تبدیل شده است.

اما دیری نپایید که سر و صداهای سران کشور ترکیه خوابید و دیگر خبری از قیل و قال اردوغان و هم قطارانش در ترکیه نبود. سکوت ترکیه در قبال آتش افروزی های داعش بعد از یکی دو روز تهدید سران این گروهک در شرایطی شکل گرفت که منابع ترکیه اعلام کردند گروهک تروریستی داعش 30 راننده کامیون ترکیه را آزاد کرده است.

از سوی دیگر سکوت دولت ترکیه در قبال جنگ افروزی داعش در عراق و کشتار بی رحمانه مردم این کشور بعد از آزادی گروگان های ترک، بیش از گذشته ماهیت واقعی دولت اردوغان را بر ملا ساخت. چراکه آزادی سریع و بی وقفه گروگان های ترک و سکوت دولت ترکیه نشان از ارتباط مخفیانه دولت اردوغان با سران گروهک تروریستی داعش می دهد و بی شک آزادی این گروگان ها یا بر اساس ترس تروریست ها از حمله نظامی ترکیه بوده و یا سران داعش از عدم حمایت ترکیه از گروه خود در آینده ترس داشته اند که دست به این اقدام زده اند.

افشاگری پارلمان علیه اردوغان

مخالفان دولت ترکیه، رجب طیب اردوغان نخست وزیر این کشور را به رساندن سلاح به دست عناصر گروه تروریستی داعش متهم کردند و ماجرای ربوده شدن 80 شهروند ترکیه‌ای به دست عناصر داعش در عراق، جنجال بسیاری را در این کشور به ویژه در محافل مخالفان دولت رجب طیب اردوغان ایجاد کرده است. در این بین محرم انجی رئیس فراکسیون بارزترین حزب مخالف دولت اردوغان در پارلمان، با انتقاد در روابط دولت ترکیه و داعش وگفت: این کسانی که ما آنها را تغذیه، حمایت و کمک کردیم، درحال ایجاد مشکل برای ما هستند. همچنین کلیچدار اوغلو رئیس حزب جمهوری خواه خلق نیز اظهار داشت: سلاحی که در دست داعش است، توسط اردوغان ارسال شده است.

از سوی دیگر تصاویری در ترکیه منتشر شده است که براساس آنها، ابومحمد، از فرماندهان داعش در حال درمان در بیمارستان دولتی استان هاتای ترکیه است. این تروریست پس از زخمی شدن در شهر ادلیب سوریه برای درمان به ترکیه منتقل شده است.



ابومحمد، از فرماندهان داعش در حال دریافت خدمات درمانی در ترکیه

نمایندگان منتقد دولت ترکیه خواستار پاسخگویی احمد داود اغلو وزیر خارجه این کشور در باره حمایت این کشور از تروریست ها شده اند.

در همین حال، قائم مقام حزب جمهوری خواه خلق در استانبول افشا کرد که جنگجویانی از داعش و النصره تحت حمایت سازمان جاسوسی ترکیه - میت - مهمان اداره امور مذهبی ترکیه موسوم به دیانت بوده اند. بنابراین افشاگری، دستور این میزبانی از سوی وزیر کشور ترکیه صادر شده است.
وی همچنین با انتشار اسنادی، دولت ترکیه را به صرف پول های خیریه های سازمان دیانت برای کمک به تروریست ها متهم کرده است.

3 هزار شهروند ترک در بین داعشی ها

گزارش ها از حضور دست کم سه هزار نفر از شهروندان ترک در بین تروریست های داعش حکایت دارد، افرادی که از کشورهای مختلف از جمله فنلاند، الجزایر، آلمان و حوزه بالکان بوده و از طریق مرز سوریه به داعش ملحق شده اند. در این میان یکی از این افراد بیش از دیگران مورد توجه رسانه های ترکیه قرار گرفته است.

"ییلماز" جوان 27 ساله ای است که به دلیل داشتن ویژگی هایی خاص، لقب سرشناس ترین فرد در بین اعضای ترک گروه تروریستی داعش را گرفته است. از جمله این که وی سابقه خدمت در ارتش های هلند و ترکیه را در پرونده خود دارد.



ییلماز به سه زبان مسلط است و فعالیت تروریستی خود را با پیوستن به اعضای گروه داعش که علیه نظام "بشار اسد" در سوریه می جنگند آغاز کرده است. ویژگی دیگری که به افزایش شهرت این فرد منجر شده حضور وی در شبکه های اجتماعی از جمله فیس بوک و اینستاگرام با نام مستعار "اسرافیل ییلماز" است، جایی که افکار و تصاویر خود را با کاربران این شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارد.

ییلماز فرزند خانواده ای ترک است که در دهه های گذشته از شهر آدانا به هلند کوچ کرده اند. وی جهاد در صف مقدم داعش در سوریه را زمانی آغاز کرد که به تازگی خدمت دو ساله خود در ارتش هلند را به پایان رسانده بود. این فرد که سنش در حدود 27 سال تخمین زده می شود قریب به دو سال است در جنگ سوریه حضور دارد.

با این حال این فرد که به مدت 460 روز در یازدهمین برنامه آموزش نظامی ارتش ترکیه در توغای و هاتای شرکت کرده معتقد است نیمی از مبارزه و جهاد "رسانه" است. به نوشته رسانه ها وظیفه وی در داعش آموزش کاربرد سلاح و روش های زنده ماندن در جنگ به تروریست های خارجی زبانی است که به سوریه می روند.

گفتنی است شهروندان ترک علاوه بر عبور از گذرگاه های مرزی قانونی، از راه های دیگر وارد سوریه می شوند و با گرفتن مقام نظامی از سوی گروه داعش به تروریست های این گروه می پیوندند. علاوه بر کسانی که از اروپا به سوریه می روند، کسانی نیز هستند که بیشتر از اهالی شهر های استانبول، بورسا، اسکی شهر، بینگول، آدانا، بیتلیس و گازیانتپ بوده و در اردوگاه های نظامی القاعده در پاکستان و افغانستان آموزش نظامی دیده اند.

در پایان گفتنی است که ماجرای حمایت و زیاده خواهی های دولت ترکیه در منطقه خاورمیانه فقط به حمایت از داعش در حمله به عراق مربوط نمی شود و دولت این کشور در گذشته و در طول سال های اخیر که بشار اسد و دولت سوریه در جنگ با تروریست ها قرار داشت بارها بر علیه حکومت اسد سخنرانی کرد و به صورت علنی و غیر علنی از تروریست های تکفیری سوریه حمایت کرد.

۱۳۹۳/۳/۲۵

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...