نسخه چاپی

«ساعت كاری» نیاز به مصوبه مجلس ندارد

رئیس مركز پژوهش های مجلس با بیان اینكه ساعت شروع و پایان كار كارمندان نیاز به مصوبه مجلس ندارد، گفت: دولت می‌تواند براساس تصمیم خود ساعت كار ادارات را از 8 صبح به 9 یا 10 صبح تغییر دهد كه این مشكلی در از بین رفتن میزان ساعت كاری كارمندان ایجاد نمی‌كند.

به گزارش نما به نقل از مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، کاظم جلالی در خصوص تغییر ساعت کاری در ماه مبارک رمضان سال جاری، گفت: طولانی بودن روز و گرمای شدید امسال باعث ایجاد فشار و سختی روزه‌داری، متدینین و روزه‌داران شده است و بهتر است دولت در این خصوص تدبیری بیندیشد.

وی افزود: براساس تاکید قانون میزان ساعت کاری کارمندان می‌بایست در چارچوب حدود تعریف شده باشد و ساعت شروع و پایان آن با تصمیم هیات دولت قابل تغییر است و نیاز به مصوبه مجلس ندارد.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس، تاکید کرد: در قوانین بر رعایت 44 ساعت کاری کارمندان تاکید شده و باتوجه به اینکه در برهه فعلی روزها طولانی و بسیار گرم هستند و اغلب مردم متدین کشور روزها به روزه‌داری و شب‌ها به عبادت مشغول هستند دولت می‌تواند با اتخاذ تصمیمات لازم به یاری مردم روزه‌دار بشتابد.

وی تصریح کرد: دولت می‌تواند براساس تصمیم خود ساعت شروع کار ادارات را از 8 صبح به 9 یا 10 صبح تغییر دهد که این مشکلی در از بین رفتن میزان ساعت کاری کارمندان ایجاد نمی‌کند.

جلالی تاکید کرد: تغییر ساعت کاری در ماه مبارک رمضان امری متداول در همه کشورهای اسلامی است و در رمضان امسال هم اغلب کشورهای اسلامی ساعت کاری کارمندان و کارگران دولتی و خصوصی خود را تغییر داده‌اند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: دولت با تغییر ساعت کاری کارمندان بدون کاهش آن می‌تواند بدون زیر پا گذاشتن قانون در جهت رفاه حال روزه‌داران گام بردارد.

شایان ذکر است محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت چهارشنبه (4 تیر ماه) در حاشیه جلسه هیات دولت گفته بود، قانون 44 ساعت کار در هفته را تاکید دارد و سالهای قبل هم که این کار انجام می شد همواره مورد اعتراض و ایراد مجلس شورای اسلامی قرار می گرفت.

۱۳۹۳/۴/۱۰

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...