نسخه چاپی

تناقض آشكار در اظهارات دو وكیل مهدی هاشمی

به نظر شما اگر دو وكیلی كه بر روی یك پرونده به صورت مشترك كار می‌كنند و موكلشان هم یكی است اختلاف نظر و گفتار داشته باشند سرانجام آن پرونده به كجا می‌كشد؟

به گزارش نما به نقل از مشرق، پرونده مهدی هاشمی که به تکاپو افتاده ظاهرا آنقدر حساس و البته سنگین است که وکالت یک نفر کارساز نیست.

از این رو دو وکیل باسابقه دادگستری به نام‌های سید محمود علیزاده طباطبایی و سید وحید ابوالمعالی کار دفاع از مهدی هاشمی را پذیرفتند و کفش‌های آهنین خود را به پا کردند تا از این آقازاده جنجالی دفاع کنند.

در راستای دفاع از مهدی هاشمی اتفاقات بسیاری افتاد و حرف‌های گوناگونی زده شد که قابل تامل است. بهتر است در ابتدا گریزی به پیشینه این پرونده بزنیم تا موضوعت شفاف شود.

ماجرا از کجا شروع شد؟

مهدی هاشمی شامگاه یکشنبه 2 مهر ماه سال 91 با پرواز شماره EK977 هواپیمایی امارات، از دوبی به کشور بازگشت.

متهم پس از بازگشت به تهران در فرودگاه توسط نماینده دادستانی تفهیم اتهام شد و تعهد داد تا 24 ساعت بعد خود را به دادستانی معرفی کند.

سرانجام مهدی هاشمی در تاریخ 3 مهر به دادسرای اوین رفت و براساس وعده‌ای که دستگاه قضایی برای رسیدگی به پرونده وی داده بود تحقیقات از این فرد آغاز شد.

دادسرای تهران در تاریخ 26 آذر عنوان کرد که مهدی هاشمی پس از تکمیل تحقیقات و با تودیع وثیقه مناسب از زندان اوین آزاد شد.

نهایتاً پس از 107 روز گذشت از بازداشت موقت مهدی هاشمی و آغاز رسیدگی به پرونده وی دادستان تهران در 20 دی ماه اعلام کرد کیفرخواست پرونده اتهامی مهدی هاشمی صادر شده و این پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد.

15 اردیبهشت سال 92 اولین جلسه رسیدگی به دادگاه مهدی هاشمی آغاز شد

دادگاه به محض شروع مواجهه شد با درخواست وکلای مهدی هاشمی آن هم برای استمهال که این درخواست با موافقت قاضی سراج روبرو شد، اما مشخص شد دلیل این استمهال مشکلات و ایراداتی بوده است که در جریان بازپرسی و تحقیقات اولیه پرونده رخ داده است.

به این ترتیب پرونده مهدی هاشمی به دادسرای تهران بازگشت تا بار دیگر تحقیقات برای رفع نقایص این پرونده آغاز شود.

سرانجام بعد از گذشت پروسه‌ای طولانی و پیچیده کیفرخواست 138 صفحه‌ای مهدی هاشمی صادر شد، به دادگاه آمد و طی 2 روز قرائت شد.

از روز 11 مرداد ماه تا کنون هشت جلسه از رسیدگی به این پرونده برگزار شده است که تنها دو جلسه آن به قرائت کیفرخواست اختصاص داشت و 6 جلسه باقی مانده مربوط به دفاعیات مهدی هاشمی بود.

بعد از گذشت این زمان طولانی چند روز پیش یعنی روز چهارشنبه 12 شهریور و در هفتمین جلسه دادگاه سید وحید ابوالمعالی در جمع خبرنگاران با صراحت تمام گفت که این بی‌اعتبارترین کیفرخواستی است که تاکنون دیده‌ام.

تنها 3 روز بعد و در حاشیه هشتمین جلسه یار ابوالمعالی در دفاع از مهدی هاشمی این نکته را تایید نکرد و فقط گفت: هر کس مسئول حرف‌هایی است که خودش می‌گوید.

اما مساله دیگری که وجود دارد تناقضات آشکار و بی‌اطلاعی از کار همدیگر در صحبت‌های این دو وکیل است که چند نمونه از این تناقضات را در زیر می‌خوانید:

*ابوالمعالی: نام متهم دیگری هم در پرونده مهدی هاشمی به چشم می‌خورد.

علیزاده طباطبایی: پای هیچ متهم دیگری در این پرونده نیست. این پرونده صرفا به اتهامات مهدی هاشمی می‌پردازد.

*ابوالمعالی: من یوزرنیم و پسورد صفحه‌ فیسبوک را ندارم و از سمت من راه‌اندازی نشده و اخبارش را هم من منتشر نمی‌کنم.

علیزاده طباطبایی: ما در صفحه فیسبوک به اتهاماتی که به مهدی هاشمی در رسانه‌ها وارد شده پاسخ می‌دهیم.

برخی معتقدند این تناقضات قطعا افکار عمومی را گمراه و سردرگم می‌کند. از سویی شنیدن این دوگانه‌گویی‌ها توسط دو وکیلی که منافع مشترک و کار مشترک دارند تامل‌برانگیز است. حال اینکه کدام وکیل درست می‌گوید با علنی شدن دادگاه این موضوع بر همگان روشن می‌شود.

۱۳۹۳/۶/۱۵

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...