محمدعلی پور مختار در گفتگو با نما:

اصلاح‌طلبان از حادثه پلاسكو سوء‌ استفاده سیاسی كردند/ چرا كسی به حادثه قطار تبریز اعتراض نكرد؟

عکس خبري -اصلاح‌طلبان از حادثه پلاسکو سوء‌ استفاده سياسي کردند/ چرا کسي به حادثه قطار تبريز اعتراض نکرد؟

عضو كمیسیون حقوقی قضایی مجلس گفت: وقتی حادثه پلاسكو رخ می دهد همه پیام داده و با حضور در محل واقعه عكس می گیرند و برای بررسی موضوع كمیته ملی تشكیل می دهند اما در زمان وقوع حادثه قطار تبریز – مشهد از حضور مسئولین ، تشكیل كمیته ای عالی و حتی گرفتن عكس های سلفی در محل حادثه خبری نیست.

محمدعلی پور مختار، عضو کمیسیون حقوقی قضایی و نماینده مردم همدان و فامنین در خانه ملت در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری نما، در رابطه با عدم استیضاح وزیر راه و شهرسازی درمجلس گفت: بخشی از مجلس که تصمیم گیرشان تأثیر گذار است نمی خواهند استیضاح وزیر راه و شهر سازی در مجلس به تصویب برسد.
وی در ادامه با تأکید بر این مطلب که نمایندگان در استیضاح وزیر راه و شهرسازی به دنبال سیاسی کاری نیستند، افزود: نمایندگان معتقد هستند که وزیر راه شهر سازی باید پاسخگوی اقدامات و عملکردهای خود در حیطه وظایف کاری خود باشد.
عضو شورای مرکزی فراکسیون ولایت در خانه ملت با بیان این مطلب که جان انسان ها همواره ارزشمند است، اظهار داشت: همه می دانیم که جان انسان ها ارزشمند است اما دو نوع برخورد متفاوت را در مورد جان انسان ها از سوی مسئولین در موقع بروز حادثه در کشور شاهد هستیم.
نماینده مردم همدان و فامنین در خانه ملت در ادامه به حادثه آتش سوزی و به شهادت رسیدن جمعی از جان فشانان اشاره و تصریح کرد: وقتی حادثه پلاسکو رخ می دهد همه پیام داده و با حضور در محل واقعه عکس می گیرند و برای بررسی موضوع کمیته ملی تشکیل می دهند اما در زمان وقوع حادثه قطار تبریز – مشهد از حضور مسئولین ، تشکیل کمیته ای عالی و حتی گرفتن عکس های سلفی در محل حادثه خبری نیست.
وی در ادامه داد: رفتارهایی که از سوی برخی مسئولان در برابر اتفاقات و حوادث در کشور از خود بروز می دهند این گونه احساس می شود که رفتارها تماما سیاسی و غیر منصفانه می باشد که این نوع رفتار به ضرر ملت است.
پور مختار یادآور شد: جناحی که رفتارهایشان سیاسی به نظر می آید در حادثه پلاسکو شهرداری را مقصر می دانند و می گویند که قالیباف باید پاسخگو عملکردش باشد و باید به دلیل قصورهایی که داشته استعفا دهد این انسان ها در حادثه قطار تبریز – مشهد کجا بودند و چرا در آن زمان سکوت را پیشه خود قرار دادند ، داد و فغانی راه نینداختند و به دنبال مقصر یا مقصرین نگشتند.
عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس به تعداد کشته و مفقودین حادثه قطار تبریز – مشهد اشاره کرد و اذعان داشت: اگر بخواهیم از لحاظ تعداد کشته شدگان موضوعات را بررسی کنیم خواهیم دید که تعداد حادثه دیدگان قطار چهار برابر تعداد شهدای پلاسکو است.
وی در خاتمه گفت: موضوع استیضاح وزیر راه شهرسازی موضوع پاسخگو بودن مسئولین می باشد نه این که چقدر زمان برای ادامه کار وزیر در دولت تدبیر و امید باقی مانده است و وظیفه وزیر است که به سوالات نمایندگان در مورد عملکردهایش پاسخگو باشد.

۱۳۹۵/۱۱/۱۸

اخبار مرتبط