به گزارش نما، علیرضا افخمی کارگردان تلویزیون درباره کمکاری خود در تلویزیون گفت: ظی چند سال اخیر به دلیل برخی مشکلات مالی بیشتر ترجیح دادم در عرصه نمایش خانگی فعالیت داشته باشم و شاید همین عاملی شده تا کمی کم کار شوم.
وی وضعیت تولیدات سینما را قابل قبول خواند و اضافه کرد: به نظر میرسد وضعیت فعلی سینما برای تولیدات هنری بهتر است و سینمای ایران مسیر رو به رشدی را طی میکند.
کارگردان "پنج کیلومتر تا بهشت" درباره تولید آثار ماورایی اظهار کرد: در مجموع جای تولید آثار ماورایی در کشور خالی است البته باید این نکته را مد نظر داشت که تولید چنین آثاری کار سختی است. همانگونه که تولید آثار کمدی و خنداندن مخاطبان سخت است تولید آثاری با ژانر وحشت و ترساندن مخاطبان نیز کار سختی است. ما در ژانر طنز هنرمندان موفقی داریم اما در ژانر ترسناک فاقد نیروهای کارآمد هستیم.
افخمی ادامه داد: علت تولید کم آثاری با ژانر ترسناک را میتوان نبود فیلمنامه مناسب و نبود جسارت لازم در فیلمسازان بیان کرد. وقتی یک فیلم کمدی ساخته میشود اگر مخاطب نخندد فیلم با شکست روبرو میشود. همین اتفاق نیز در آثار ترسناک زمانی رخ میدهد که فیلم ترسناک هیچ احساسی در مخاطب ایجاد نکند، در این شرایط نمی توان موفقیتی در چنین آثاری دید .
وی با اشاره به تأثیر وجود چند فیلمنامه نویس در تولید یک اثر هنری افرود: به عقیده من فیلمنامه نویسی به شکل گروهی و مشترک موفقتر است چون در این حالت تلفیقی از چند ایده و سلیقه در یک اثر صورت میگیرد و معمولاً برای من چنین تلفیقی نتیجه بخش بوده است.
افخمی درباره آخرین فعالیتهای هنریاش خاطرنشان کرد: در حال تولید یک اثر ماورایی برای پخش در شبکه نمایش خانگی هستم. دو پیشنهاد نیز برای کار در سینما دارم و در صورتی که شرایط تولید در یکی از این دو فراهم شود تولید را شروع خواهم کرد و فکر می کنم دو اثر در سال جاری از من ساخته خواهد شد.