نانوایی‌ها حق گرفتن وجه نقد از مردم را ندارند

محسن فرهادی گفت: در نانوایی‌ها گرفتنِ هرگونه وجه نقد ممنوع است و كاركنانی كه با مشتری در ارتباط هستند باید دستكش داشته باشند.


به گزارش نما، معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، در برنامه تیتر شبکه خبر، گفت: در این مرحله از فاصله گذاری اجتماعی لازم نیست همه کارکنان صاحب مشاغل و اصناف ثبت نام کنند بلکه فقط مالکین، مدیران و متصدیان واحدهای صنفی و صنعتی یا شرکت با ثبت نام در سامانه سلامت متعهد می‌شوند ناظر و مراقب سلامتی کارکنان خود باشند. با ثبت نام صاحبان کسب و کار در سامانه، پیامکی حاوی لینک دستورالعمل مربوط به محیط آنها به شماره تلفنی که ذکر کرده اند، ارسال می‌شود.
اخبار اجتماعی- وی افزود: این اطلاعات شامل کد ملی، آدرس و مشخصات واحد صنفی و صنعتی است و طی آن مالکان متعهد می‌شوند با رعایت نکات بهداشتی مطابق شرایط پاندومی ویروس می‌توانند فعالیت واحد خود را ادامه دهند.

فرهادی، ثبت نام در سامانه سلامت را مجوز شروع به کار در شرایط کرونایی کشور اعلام کرد و گفت: با این کار تنها الزامات بهداشتی سخت گیرانه تر می‌شود.

محسن فرهادی ، افزود: طرح فاصله‌گذاری هوشمند با همین شرایط برای مشاغلی خاص از ۳۰ فروردین در استان تهران اجرا می‌شود.

وی به الزامات شرایط جدید برای مشاغل اداری اشاره کرد و گفت: ۸۱ راهنما در سایت markazsalamat.behdasht.gov.ir برای مطالعه مشاغل اداری بارگذاری شده است.

فرهادی، از ممنوعیت هرگونه وجه نقد در نانوایی‌ها گفت و افزود: در نانوایی‌ها گرفتنِ هرگونه وجه نقد ممنوع است و کارکنانی که با مشتری در ارتباط هستند باید دستکش داشته باشند و تا دو متر از مشتری فاصله بگیرند.

وی الزامات نکات بهداشتی را تنها تفاوت گام دوم اعلام کرد و گفت: در ادارات کلیه ملزومات مشترک مانند خودکار جمع آوری می‌شود.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، برخی الزامات در سوپرمارکت‌ها را مطرح کرد و افزود: مشتری‌ها در زمان کمتری اجناس خود را انتخاب و از بازگرداندن اجناس نیز خودداری کنند.

وی افزود: در صورت امکان صاحبان مغازه‌ها اقدام به تحویل اجناس به مشتریان کنند.

۱۳۹۹/۱/۲۳

اخبار مرتبط