ارزش روز سهام عدالت بیش از ۱۵ میلیون تومان؛ علت تاخیر در فروش سهام عدالت چیست؟

عکس خبري -ارزش روز سهام عدالت بيش از ?? ميليون تومان؛ علت تاخير در فروش سهام عدالت چيست؟

روز گذشته سخنگوی سهام عدالت اعلام كرد تمامی افرادی كه روش مستقیم را برای آزادسازی اننخاب كرده‌اند می‌توانند نسبت به فروش ۳۰ درصد سهام خود اقدام كنند.

به گزارش نما ،در این خبر آمده بود: از امروز شنبه ۱۴ (تیر ماه) زمینه تخصیص سهام عدالت به کسانی که دارای این سهام نبودند فراهم می‌شود و کسانی که روش مدیریت مستقیم را انتخاب کرده‌اند، ضمن مشاهده دارایی خود در پرتفوی سهام، اختیار خرید، فروش، تبدیل یا نگه‌داری از سهام خود را خواهند داشت.



در راستای این خبر منتشر شده، «حسین فهیمی»، سخنگوی ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت به شفاف‌سازی در خصوص برخی از ابهامات فروش سهام عدالت پرداخته و به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: افرادی که از روز ۱۵ خردادماه امسال تا ۲۹ خرداد نسبت به انتخاب روش مستقیم مدیریت سهام عدالت خود اقدام کرده‌اند، از ۱۴ تیر می‌توانند وارد فرایند فروش سهم شوند.



وی ادامه داد: کارگزاران براساس شرایط بازار و وضعیت سهم، سهام این افراد را در بورس یا فرابورس به فروش می‌رسانند و پول را در روز‌های آینده به حساب شبای آن‌ها واریز خواهند کرد.




پس از پایان معاملات بورس روز یکشنبه ۱۵ تیرماه، ارزش سبد سهام عدالت ۵۳۰ هزار تومانی به ۱۵ میلیون و ۳۵۶ هزار و ۴۲۸ تومان رسیده است. بر این اساس ارزش ۳۰ درصد سهام قابل فروش افرادی که روش آزادسازی مستقیم را انتخاب کرده‌اند به بیش از ۴ میلیون و ۶۰۸ هزار تومان رسیده که در مقایسه با هفته گذشته ۱۳ درصد بیشتر شده است.



مشمولین سهام عدالت چقدر سود کردند؟



علت تاخیر در فروش سهام عدالت چیست؟

فهیمی در خصوص دلایل تاخیر در فروش سهام سهامداران عدالت افزود: واقعیت این است که اطلاعات این افراد جدید روز گذشته در اختیار شرکت سپرده گذاری مرکزی قرار گرفت و از امروز اطلاعات آن‌ها بروز رسانی و در اختیار کارگزاران قرار می‌گیرد.



وی درباره افرادی که قبل از ۱۵ خردادماه گذشته فرم‌های فروش سهام عدالت خود را تکمیل کرده، اما هنوز وجهی دریافت نکرده اند، تاکید کرد: افرادی که شماره شبای حساب بانکی آن‌ها صحیح، مورد تایید بانک مرکزی و فعال بوده و شماره تلفن همراهشان نیز به نام خود فرد بوده است، تمام وجه را در روز‌های اول آزادسازی سهام عدالت دریافت کرده‌اند.



فهیمی با بیان اینکه براساس مصوبه شورای عالی بورس و اوراق بهادار، مشمولان سهام عدالت با ارائه شماره حساب شبای معتبر و فعال و تلفن همراه به نام خود از فرایند شناسایی مشتری نزد بازار سرمایه (ثبت‌نام در سجام، احرازهویت سجام، ارائه مدرارک و پرداخت هزینه ...) معاف شدند، افزود: تعدادی از افراد همچنان با مشکل شماره تلفن همراه به نام خود روبرو هستند و برای برخی افراد نیز بانک مرکزی شماره شبای آن‌ها را تایید نکرده یا حساب بانکی آن‌ها غیر فعال بوده است.



به گفته وی، افرادی هستند که شماره شبای آن‌ها تایید شده، اما بیش از ۶ ماه است که حساب آن‌ها راکد بوده و نمی‌توان وجه این افراد را به حسابشان واریز کرد.



سخنگوی ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت گفت: حفاظت از دارایی‌های مشمولان سهام عدالت و پس از فروش سهم، حفاظت از وجوه آن‌ها از اولویت‌های مهم این شرکت است که با وسواس و سختگیری این امر را انجام می‌دهیم تا دارایی سهامداران سهام عدالت تحت هیچ شرایطی در خطر نباشد و این سخت‌گیری باعث بروز تاخیر‌هایی در خصوص برخی مشتریان کارگزاری‌ها شده است.



فهیمی درمورد عدم مشاهده سبد سهام عدالت سهامداران در برخی از شرکت کارگزاری‌ها نیز افزود: این شرکت‌ها اگر سیستم‌های خود را بروز رسانی کنند این مشکل برطرف می‌شود.



آزادسازی سهام عدالت از جمله اقدامات مهمی بود که از چند سال گذشته در دستور کار مسوولان قرار گرفت، با توجه به اینکه رییس سازمان خصوصی‌سازی وعده آزادسازی آن را تا پایان آبان ماه سال جاری داده بود، اما براساس پیگیری‌های صورت گرفته این اقدام بسیار زودتر از موعد مقرر اجرا و در تاریخ ۹ اردبیهشت ماه به دستور رهبر معظم انقلاب آزاد شد.



از فردای روز آزادسازی سهام عدالت، اقدامات مربوط در دستور کار قرار گرفت و به سهامداران فرصت داده شد تا با ورود به سامانه سهام عدالت نسبت به تعیین روش مدیریت خود تصمیم‌گیری و اعلام کنند که آیا می‌خواهند سهام عدالت در اختیار خودشان باشد و خود نسبت به سهام مدیریت و مالکیت داشته باشند و یا به دنبال این هستند که سهام به صورت غیرمستقیم از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی مورد معامله قرار بگیرند.
راهبرد معاصر

۱۳۹۹/۴/۱۵

اخبار مرتبط