استفاده از روش پلاسما درمانی برای ۲۰۰ بیمار در مشهد

عکس خبري - استفاده از روش پلاسما درماني براي ??? بيمار در مشهد

مسئول كووید ۱۹ گروه داخلی دانشگاه علوم پزشكی مشهد اظهار كرد: پزشكان این گروه، استفاده از پلاسما را برای حدود ۲۰۰ بیمار مورد استفاده قرار داده اند كه همراه با سایر دارو‌های ضدویروسی و التهابی كمك‌كننده در مسیر بهبود بیماران بوده است.

به گزارش نما ،مسئول کووید ۱۹ گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: پزشکان این گروه، استفاده از پلاسما را برای حدود ۲۰۰ بیمار مورد استفاده قرار داده اند که همراه با سایر دارو‌های ضدویروسی و التهابی کمک‌کننده در مسیر بهبود بیماران بوده است.

دکتر مهناز مزدوریان اظهار کرد: در حال حاضر یکی از درمان‌های استفاده شده برای بیماران کرونایی بستری با درگیری متوسط و شدید در بیمارستان امام رضا (ع) استفاده از پلاسمای بهبودیافتگان این بیماری است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: تاکنون در بیماران ویزیت شده توسط اعضای هیات علمی گروه داخلی استفاده از پلاسما برای حدود ۲۰۰ بیمار تجویز شده است که همراه با سایر دارو‌های ضدویروسی و التهابی کمک‌کننده در مسیر بهبود بیماران بوده است.

مسئول کووید ۱۹ گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اهدای پلاسمای کرونایی‌های بهبود یافته به بیماران بستری هیچ ضرری برای سلامتی آنان ندارد، خاطرنشان کرد: از بهبود یافتگانی که مدت ۲۸ روز از زمان رهایی کامل آن‌ها از کووید ۱۹ گذشته، می‌خواهیم که به شکرانه بازیابی سلامتی‌شان و کمک به افراد مبتلا و بستری در بیمارستان‌ها، به مراکز انتقال خون مراجعه و پلاسما اهدا کنند و بدانند که اهدای پلاسما هیچ ضرری برای اهداکننده ندارد و فرد اهداکننده ایمن است.

دکتر مزدوریان بیان کرد: پادتن ضد ویروسی که در پلاسمای خون بهبودیافتگان موجود است، می‌تواند در نجات جان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ مفید و موثر واقع گردد، این درمان بیشتر برای بیماران مبتلا به بیماری شدید به کار گرفته شده است و نتایج مطلوبی داشته، اما نقش درمانی پلاسما همچنان واضح نیست، چرا که همزمان با سایر درمان‌ها صورت می‌گیرد و تأثیر آن به تنهایی قابل تفکیک نیست.

منبع: پایگاه سلامت

۱۳۹۹/۸/۲۰

اخبار مرتبط