منزل زوج جوانی كه محل استراحت جهادگران شد

عکس خبري -منزل زوج جواني که محل استراحت جهادگران شد

بانوی جهادگر شازندی می‌گوید: بعد از اینكه مدتی در بیمارستان مشغول خدمت شدم، با چند نفر دیگر از بانوان جهادگر كه از استان‌های دیگر می‌آمدند آشنا شدم و با همسرم خانه‌مان را در اختیار آنها قرار دادیم.

به گزارش نما، چند ماهی است که با شیوع بیماری کرونا و گرفتاری‌های این ویروس منحوس جوانان انقلابی و پرشور کشور پا به میدان گذاشته و برای یاری هم‌وطنان خود تلاش می‌کنند.

جهاد امروز کرونایی بی‌شباهت به روزهای جنگ نیست، مادران و دخترانی که در سال‌های دفاع مقدس پشت جبهه با تهیه آذوقه و دوخت لباس از رزمندگان پشتیبانی می‌کردند، امروز با حضور در پایگاه‌های بسیج، کارگاه‌های خانگی مشغول تولید ماسک و لباس هستند تا کمکی برای کادر درمان و مردم باشند.


این روزها جهادگران از هیچ تلاشی دریغ نکرده و برای خدمت خالصانه از یکدیگر سبقت می‌گیرند؛ این جوانان راه سردار سلیمانی‌ها را ادامه می‌دهند و با دل و جان برای پایندگی نظام و انقلاب می‌کوشند.

اما حکایت بانوی جوان شازندی که این روزها مشغول خدمات‌رسانی به بیماران کرونایی در بیمارستان امیرالمومنین(ع) اراک بوده شاید کمی متفاوت باشد.

مرضیه اسفندیاری بانوی جوان ۲۶ ساله که ۳ سال است زندگی مشترک خود را آغاز کرده با حکم جهاد برای خدمت به بیماران و کادر درمان به همراه همسر جهادگرش تصمیم می‌گیرند که فرمان رهبر معظم انقلاب را لبیک بگویند.

همسر خانم اسفندیاری که دچار بیماری می‌شود، فرصت حضور در این کار جهادی پیدا نمی‌کند، اما همسرش را تشویق به این خدمت و فرمانبری از ولی فقیه در این روزهای سخت می‌کند و خانه‌اش را در اختیار جهادگران قرار می‌دهد.

این بانوی بسیجی که برای کمک به بیماران کرونایی وارد بیمارستان امیرالمومنین(ع) شده با ۳ نفر از جهادگران که از استان لرستان به اراک آمده بودند، آشنا شده و چند هفته‌ای‌ است که میزبان آنها در منزل شخصی خود است.

اسفندیاری در مورد انگیزه خود برای خدمت به بیماران کرونایی می‌گوید: بعد از فرمایش آقا مبنی بر حضور مجدد نیروهای جهادی برای کمک به درمان بیماران کرونایی تصمیم گرفتم به صورت داوطلبانه فرمان رهبری را سرمه چشم خود کرده و برای کمک به بیماران بشتابم.

وی می‌گوید: زمانی که موضوع را با همسرم در میان گذاشتم او ضمن استقبال از این پیشنهاد گفت که خودش هم تصمیم دارد به بیمارستان رفته و به بیماران کمک کند، اما به دلیل رنجی که از بیماری معده می‌برد با او مخالفت کردم و موافقت کرد که در فرصت دیگری به فرمان رهبر لبیک بگوید، بعد از آن با توجه به اعلام فراخوان بیمارستان امیرالمومنین درخواست خود را مطرح کرده و بعد از طی مراحل اداری کارم را آغاز کردم.

وی معتقد است این روزها که کشور درگیر این ویروس منحوس شده، کمک به کادر درمان بیماران از هر کاری واجب‌تر بوده و هر کسی در هر زمینه‌ای که می‌تواند باید اطاعت رهبری کند.

این بانوی بسیجی در مورد پاداش فعالیت‌های جهادی بیان می‌کند: جهادگران اجر این کار را هم در آخرت هم در دنیا خواهند دید؛ در دنیا همین بس که توفیق پیدا کردیم به ندای رهبرمان لبیک بگوییم، در قیامت نیز بزرگترین پاداش خادمی حضرت زهرا(س) خواهد بود.

اسفندیاری می‌گوید: بعد از اینکه مدتی در بیمارستان مشغول خدمت شدم، با چند نفر دیگر از بانوان جهادگر که از استان‌های دیگر می‌آمدند آشنا شدم و با توجه به اینکه بیمارستان مکانی برای استراحت آنها نداشت بعد از مطرح کردن موضوع با همسرم خانه‌یمان را در اختیار آنها قرار دادیم تا دقایق استراحت خود را در اینجا سپری کنند که از این اقدام بسیار خوشحال بوده و ثواب کارهای خود را به روح سردار سلیمانی تقدیم می‌کنم.

وی پیش از این نیز به عنوان خادم‌الشهدا و خادم الحسین(ع) در مسیر پیاده‌روی کربلا خدمت کرده و جهاد را بخش مهمی از زندگی خود می‌داند.

این بانوی جهادگر در مورد ترس اینکه خود به این بیماری دچار شود، می‌گوید: وقتی با ایمان و هدف کاری را انجام دهیم ترسی وجود نداشته و انسان با اطمینان و محکم به راه خود ادامه می‌دهد.

وی که علاقه‌ای به شعر و شاعری دارد، نیز می‌گوید: «کربلا یعنی اطاعت از امام،گه به حکم او نشستن گه قیام،کربلا یعنی یار رهبری، از حسین خود فرمانبری».

جهادگران بی‌ادعا در این روزهای سخت کرونا پا به پای کادر درمان حتی با هزینه شخصی می‌جنگند تا سلامت و امید به جامعه بازگشته و در این مسیر طعم هر دشواری را خواهند چشید.
منبع: فارس

۱۳۹۹/۹/۱۱

اخبار مرتبط