فاطمه حسینی- در دو روز گذشته بود که اخباری مبنی بر اخراج محمد فاضلی استاد دانشگاه شهید بهشتی تحت عنوان "خاموش کردن صدای منتقدان" در فضای مجازی منتشر و از سوی برخی از فعالین اصلاح طلب و رسانه های وابسته به آنها مورد انتقاد قرار گرفت اما واقعیت ماجرا چه بود؟! بر اساس پیگیری های صورت گرفته مشخص شد که محمد فاضلی استاد جامعهشناسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشکده شهیدبهشتی به صورت پیمانی در این دانشگاه تدریس می کرده است و در مرحله تبدیل وضعیت به دلیل عدم حضور منظم در دانشگاه و برخی تخلفات اداری مثل فعالیت در یک پست رسمی در وزارت نیرو بدون اطلاع دانشگاه موفق به کسب آرای هیئت اجرایی دانشگاه نشده است.
محمد فاضلی در گفتگو با خبرگزاری فارس هرگونه نقش یا تصمیم «دولت سیزدهم» در اخراجش از دانشگاه را رد کرده و گفت است : در دولت قبل نیز در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ هیأت جذب دانشگاه رأی منفی به درخواست من دادهاند. من چنین ادراکی ندارم که دولت سیزدهم و یا وزیر علوم به دنبال این باشند که بخواهند از دانشگاه اخراج شوم.
دانشگاه شهید بهشتی نیز در پاسخ به جنجال های رسانه ای صورت گرفته در اطلاعیهای، دلیل قطع همکاری با فاضلی را رعایت نشدن مقررات مندرج در آییننامه استخدامی اعضای هیأت علمی عنوان کرده است
در حالی برخی از چهره های جریان اصلاح طلب سعی کردند با جنجال رسانه ای، تصمیم هیئت اجرایی جذب دانشگاه را سیاسی جلوه دهند، که مسئولین فعلی دانشگاه همان افرادی هستند که در دولت روحانی در پست های مدیریتی این دانشگاه قرار گرفته اند و دانشگاه شهید بهشتی تنها دانشگاه مهمی است که تیم مدیریتی آن همچنان از نیروهای دولت قبل هستند.
جریان اصلاحطلب براي زير سؤال بردن اقدامات تحولي دولت سيزدهم حاضر به هرگونه نقد غیرمنصفانه است و در ميان آنها عدهای نيز هستند که نقد را با انتقام اشتباه میگیرند و هر مسئلهای را دستاویزی برای زدن اركان دولت و اقدامات آن قرار میدهند كه این نوع رفتارهای منفعت طلبانه سیاسی تاسف برانگیز است