نسخه چاپی

نماینده مردم نجف آباد، تیران و كرون در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با نما :

همكاری بیمه مركزی با یك شركت آلمانی، خلاف اصول اقتصاد مقاومتی است

عکس خبري -همکاري بيمه مرکزي با يک شرکت آلماني، خلاف اصول اقتصاد مقاومتي است

این مسئله كاملا ً متضاد با اقتصاد مقاومتی است، چراكه ما به جای توجه به توان داخلی ، نگاهمان به دشمن است، لذا از اینكه عده ایی با سهل انگاری سبب وقوع چنین مسائلی می شوند باید تاسف خورد.

قراردادی فی مابین شرکت سیمرغ از زیر مجموعه های شرکت بیمه ایران با یک کمپانی آلمانی منعقد شده است که طی آن تکمیل سیستم جامع بیمه گری و تقویت آن به این کمپانی خارجی سپرده شده است.
نماینده مردم نجف آباد، تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی با ابراز تاسف از این اتفاق، آن را مضر برای کشور دانست و اظهار داشت: این مسئله کاملا ً متضاد با اقتصاد مقاومتی است، چراکه ما به جای توجه به توان داخلی ، نگاهمان به دشمن است، لذا از اینکه عده ایی با سهل انگاری سبب وقوع چنین مسائلی می شوند باید تاسف خورد.
ابوالفضل ابو ترابی در تشریح مضرات اینگونه قراردادها برای کشور اظهار داشت: قراردادهای اینچنینی از سه ناحیه به کشور لطمه وارد می کنند، که مورد نخست آن ضربه به توانمندی داخلی است.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشورادامه داد: در حالی که ظرفیت اینگونه امور در کشور وجود دارد، نباید با یک کشور خارجی وارد عقد قرارداد شد، این مسئله چیزی جز نادیده گرفتن و عدم اعتقاد به توانمندی نیروهای داخلی کشور چیزی دیگر نمی توان باشد.
وی راه اندازی و بروز رسانی سامانه اینترنتی قوه قضائیه را امری به مراتب دشوارتر از از تکمیل سیستم جامع بیمه گری دانست که توسط نیروهای توانمند داخلی صورت پذیرفته و ادامه داد: راه اندازی و تکمیل سامانه های همچون ثبت اسناد، سامانه های بانکی، کارت سوخت و مواردی از این دست نشان از خودکفائی ما در چنین اموری دارد و با این حال این جای تاسف دارد که ما با نادیه گرفتن توان داخلی، برخلاف سیاستهای اقتصاد مقاومتی عمل کرده و کار را به دیگری می سپاریم.
این نماینده مجلس فراهم شدن امکان جاسوسی از اطلاعات محرمانه بیمه را، ایراد دوم چنین قراردادی دانست و افزود: از آنجائی که شما کار را به دست غیر سپرده اید، آنها می توانند به راحتی به اطلاعات ما دسترسی داشته باشند و این مسئله زمانی مهمتر می شود که بدانیم مسئولیت بیمه ای نهادی نظامی ، امنیتی ، لجستیکی و اداری ما با شرکت بیمه ایران است.
ابوترابی مورد سوم را خرابکاری دانست و اظهار داشت: ما قراردادFATF را منعقد کرده ایم که می دانیم اختیار سامانه آن با آمریکائی ها ست و اطلاعات آن در اختیار آمریکا و اسرائیل قرار می گیرد، از سوی دیگر سامانه مالیاتی ما را فرانسوی ها طراحی کرده اند و این قرار داد هم که با آلمانی ها بسته شده است. شما تصور کنید این کشورها بخواهند در سامانه های بانکی، مالیاتی و بیمه ایی ما خرابکاری کنند، به راحتی می توانند، چرا ؟ چون سامانه اش را خود طراحی کرده اند و اختیارش دست آنها ست.
وی در پایان این گفت و گو عقد چنین قراردادی را با توجه به مطالب گفته شده، یک امر غیر منطقی دانست و اظهار داشت : به نظر من چنین قراردادهای نقطه ضعف بزرگی از ما در اختیار دشمن قرار می دهد تا در مواقع لزوم بتوانند به کشور ضربه بزنند و ایم به واقع جای سئوال و تاسف دارد.

۱۳۹۵/۷/۷

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 
چگونه راوي دقيقي براي انقلاب باشيم