نسخه چاپی

بدترین سال برای بازار سرمایه

یك كارشناس بازار سرمایه معتقد است :بعد از انتخابات ریاست جمهوری بازار سرمایه به تبع سیاست گذاری های جدید اقتصادی حتما جهت گیری داشته و سوق یافتن آن به سمت رونق یا افت بیشتررا شاهد كه آینده این بازار شكل خواهد داد.

به گزارش نما به نقل از اقتصادآنلاین: یک کارشناس بازار سرمایه معتقد است :بعد از انتخابات ریاست جمهوری بازار سرمایه به تبع سیاست گذاری های جدید اقتصادی حتما جهت گیری داشته و سوق یافتن آن به سمت رونق یا افت بیشتررا شاهد که آینده این بازار شکل خواهد داد.

یک کارشناس بازار سرمایه به وضعیت کنونی بازار اشاره کرد و گفت: در حالی سال 95 رو به پایان است که به عنوان یکی از بدترین سال ها برای فعالان بازار سرمایه محسوب شد، حتی برخلاف تجربه و سنت گذشته در بازار روزهای آخر سال این بازار نیز روند مثبتی را طی نمی کند.

میر معینی افزود: معمولا در سال های گذشته یک اصطلاحی بود که حالا خارجی ها به آن می گویند اثر ژانویه و ما می گوئیم اثر فروردین که با ورود به سال جدید با یک خوش بینی های جدیدی فعالان بازار سرمایه سال را به اتمام می رسانند و در اسفندماه جذابیت های خاصی برای خرید و فروش ایجاد می شد اما امسال این اتفاق نیفتاد.

به اعتقاد این کارشناس بازار سرمایه تسویه فعالان بدهکار به سیستم کارگزاری باعث شده که کفه عرضه بر تقاضا سنگینی کند و با توجه به عدم وجود تقاضا و سرمایه گذار مناسب افت قیمت ها و به تبع آن افت شاخص را شاهد باشیم.

میر معینی تصریح کرد :با ابهامی که در آینده سیاسی و اقتصادی کشور وجود دارد، به نظر نمی رسد طی این چند روز باقیمانده سرمایه گذار جدیدی وارد بازار سرمایه شود؛چرا که با ریسک و ابهام کنونی در بازار ترجیح می دهد همچنان از بازارهای کم ریسک تر از جمله بازار سپرده بانکی و اوراق های مشارکت استفاده کند.

وی درخصوص روند بازار در سال 96نیز گفت: با توجه به چالش های پیش رو در سال جدید بویژه انتخابات پیش رو نحوه مدیریت و چگونگی برخورد با آن حائز اهمیت است و در صورتی که به درستی حل نشوند شرایط اقتصادی کشور را بحرانی می کند .

این استاد دانشگاه در ادامه اظهارداشت: نحوه مواجه با نرخ ارز، نرخ سود بانکی و نظام ورشکستگی این حوزه و نیز بحث اصلاحات ساختاری نظام اقتصادی این ها همه جزء چالش های اقتصاد کلان کشور به شمار می آید که در سال آینده و در صورت ثبات سیاسی باید برای رفع آنها تدبیر ویژه ای اندیشیده شود.

وی با تاکید بر اینکه بازار سرمایه عنوان بخشی از اقتصاد و تابعی از اوضاع اقتصادی است،بیان کرد: تا زمانیکه وارد چرخه های اقتصادی پر رونق یا معنادار و به صورت بهبود یافته اقتصادی نشویم بازار سرمایه مناسبی را نخواهیم داشت؛ مگر اینکه ما در اقتصاد جهانی شاهد تحولات مثبتی باشیم.

این کارشناس بازار سرمایه در پایان خاطرنشان کرد:بعد از انتخابات ریاست جمهوری بازار سرمایه به تبع سیاست گذاری های جدید اقتصادی حتما جهت گیری داشته و سوق یافتن آن به سمت رونق یا افت بیشتررا شاهد که آینده این بازار شکل خواهد داد.

۱۳۹۵/۱۲/۲۳

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...