نسخه چاپی

بررسی حادثه تروریستی میرجاوه در كمیسیون امنیت ملی

یك عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاكید بر اینكه كمیسیون هفته بعد از تعطیلات مجلس در جلسه‌ای با مسئولان مرزبانی ابعاد حادثه تروریستی میرجاوه را بررسی می‌كند گفت كه اخباری درباره اسارت یكی از سربازان توسط گروه تروریستی و اشرار به دست رسیده اما هنوز دقیق نیست و ما پیگیر این موضوع هستیم.

به گزارش نما, شهروز برزگر در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سفر برخی از اعضای کمیسیون امنیت ملی به سیستان و بلوچستان، گفت: هفته گذشته هیاتی از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس سفری به استان سیستان و بلوچستان داشته‌اند که همزمان با این سفر حادثه تروریستی در مرز میرجاوه رخ داد که به دنبال آن ۹ نفر شهید و ۲ نفر مجروح شدند و اخباری درباره یک نفر باقیمانده در دست نیست.

وی توضیح داد: طبق اطلاع ما در زمان درگیری نیروهای مرزبانی با این اشرار ۱۲ نفر حضور داشتند که از این تعداد ۲ نفر از کادر نیروی انتظامی بوده و مابقی از سربازان بودند. یک نفر از این سربازان از ناحیه پا مجروح می‌شود که طبق برخی از اخبار اشرار این سرباز را به اسارت برده است؛ البته هنوز این موضوع از منبع موثقی تایید نشده است.

برزگر با تاکید بر این که کمیسیون امنیت ملی پیگیر وضعیت این سرباز است و به محض دریافت اطلاعات دقیق آن را اعلام می‌کند گفت که درباره این حادثه تروریستی رئیس کمیسیون امنیت ملی بعد از پایان سفر در تهران جلساتی با مسئولان مربوطه داشت و قرار است در جلسه بعدی کمیسیون بعد از تعطیلات مجلس درباره ساماندهی و پاسداری از مرزها به صورت جدی تمرکز شود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در تشریح اقدامات این کمیسیون برای بررسی ابعاد حادثه گفت: اعضای کمیسیون به بحث وقوع حادثه تروریستی با حضور در محل حادثه ضمن جمع آوری اطلاعات به صورت میدانی، دیدارهایی با خانواده شهدا و مجروحان داشت. همچنین جلساتی با مقامات استانی همچون مسئولان مرزبانی، نیروی انتظامی و معاونت امنیتی سیاسی استانداری برگزار کرد و از مناطق صفر مرزی از چابهار تا زاهدان نیز بازدیدی به عمل آورد.

وی با تاکید بر اینکه تمامی بازدیدها حکایت از وجود اقتدار و صلابت نیروها در مرز سیستان و بلوچستان است، گفت: در این حادثه تروریستی گروهی تروریستی از خاک پاکستان وارد خاک کشورمان شده و با انجام حملات تروریستی سربازان و مرزبانان را شهید کرده و دوباره به خاک پاکستان پناه برده‌اند.

برزگر افزود: پاکستان هیچگونه اقتدار و اختیاری در شعاع ۲۰۰ کیلومتری مرز پاکستان و ایران ندارد. ما اعتراضمان را به دولت پاکستان اعلام کردیم که باید پاسخگو باشد. اگر پاکستان نمی‌تواند امنیت را در این محدوده ایجاد کند و آنجا را از مامن و پایگاه اشرار پاک کند ما آمادگی داریم ظرف چهار روز این کار را انجام دهیم و این منطقه را از وجود اشرار خبیث پاک کنیم.

وی همچنین با قدردانی از نیروهای مرزبان برای دفاع از مرزهای کشور با امکانات محدود وتشکر از سپاه و سربازان گمنام امام زمان، نیروی انتظامی، ارتش، بسیج ومردم در مناطق مرزی گفت که همه نیروها برای پاسداری از آرمان‌های انقلاب و مرزهای کشور آمادگی دارند و حتی حاضرند از جان خود نیز بگذرند. نمونه بارز آن را می‌توان در شهادت و مجروح شدن تعدادی از سربازان و نیروهای مرزی در حادثه تروریستی میرجاوه دید.

۱۳۹۶/۲/۹

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...