نسخه چاپی

خادمی در گفتكو با نما، مطرح كرد:

دولت نباید متن قرارداد با توتال را برای نمایندگان مجلس محرمانه بگذارد

عکس خبري -دولت نبايد متن قرارداد با توتال را براي نمايندگان مجلس محرمانه بگذارد

عضو كمیسیون انرژی گفت: نمایندگان از مفاد قرارداد ایران با توتال بی اطلاع هستند و دولتمردان این قرارداد نفتی با توتال را به گونه ای تدوین كرده اند كه نیازی به آوردن متن قرار داد به مجلس نیست اما نمایندگان عضو كمیسیون انرژِی از مسئولین امضاء كننده قرار داد درخواست خواهند كرد تا نسخه ای ازعقد قرار داد را در اختیار نمایندگان قرار دهند.

هدایت الله خادمی ، عضو کمیسیون انرژِی مجلس و نماینده مردم ایذه و باغ ملک در خانه ملت در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری نما، در رابطه با قرار داد وزارت نفت با شرکت توتال، گفت: ایران به دنبال این است که فضای سیاسی خود با دیگر کشورهای جهان را بهبود بخشد.
وی در ادامه بیان داشت: زمانی می توان بیان کرد که ایران فضای سیاسی خود با دیگر کشورهای جهان را بهبود بخشیده است که سرمایه گذار خارجی وشرکت های بین المللی را جذب کرده باشد و این سرمایه گذاران و شرکت های بین المللی تکنولوژی های خود را جهت انتقال و پیشرفت وارد کشور کنند.
خادمی قرارداد توتال با وزارت نفت را یک قرار عادلانه ای ندانست و بیان کرد: مرزی ترین فاز مشترک ایران و قطر به دلیل کم کاری های توتال همچنان بی استفاده مانده چراکه توتال در چندین سال گذشته جهت عقد قرار داد به ایران آمد و تنها اطلاعات نفتی کشورمان را در این فاز بدست آورد و بدون این که کوچکترین تغییر ماهیتی در میدان نفتی، تمامی اطلاعات کشورمان را در این زمینه در اختیار قطری قرار داد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس یادآور شد: بعد از توتال شرکت های خصوصی بسیاری از جمله مرس، و چند شرکت داخلی جهت عقد قرارداد با وزارت نفت برای برداشت از میدان نفتی مشترک با قطر پیشنهاداتی را مطرح کردند اما متاسفانه وزارت نفت هیچ پیشنهادی را قبول نکرد.
عضو شورای مرکزی فراکسیون ولایی مجلس بیان کرد: نمایندگان مجلس به الگوی قرارداد های ipc ایراداتی را وارد دانستند که پس از کش و قوس های بسیار اکثر ایرادات وارده بر نحوه الگوی این نوع قراردادها برطرف شد اما همچنان در این نوع قراردادها اشکالاتی وجود داشت که نمایندگان نمی دانند آیا در عقد قرار وزارت نفت با شرکت توتال این ایرادات بر طرف شده است یا خیر؟
عضو کمیسیون انرژی مجلس، به طولانی مدت بودن قرار داد نفتی ایران و توتال اشاره کرد و گفت: این موضوع یکی از بزرگترین ایرادات قرارداد است چرا که این گونه قراردادها در سال های قبل از ملی شدن صنعت نفت منعقد می شد.
وی یادآور شد: قرار داد های طولانی مدت به معنای این است که اگر کشوری توسعه ای را به ایران آوردند خودشان نیز از آن نگهداری کنند.
نماینده مردم باغ ملک و ایذه بیان کرد: نمایندگان با قرارداد های طولانی مدت مخالف است.
خادمی در خاتمه خاطرنشان کرد: نمایندگان از مفاد قرارداد ایران با توتال بی اطلاع هستند و دولتمردان این قرارداد نفتی با توتال را به گونه ای تدوین کرده اند که نیازی به آوردن متن قرار داد به مجلس نیست اما نمایندگان عضو کمیسیون انرژِی از مسئولین امضاء کننده قرار داد درخواست خواهند کرد تا نسخه ای ازعقد قرار داد را در اختیار نمایندگان قرار دهند.

۱۳۹۶/۴/۱۸

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...