نسخه چاپی

بیانیه دانشجویان همدانی در حمایت از وزیر پیشنهادی علوم

جمعی از فعالان انجمن اسلامی دانشگاه بوعلی سینا و علوم پزشكی همدان، در حمایت از منصور غلامی، وزیر پیشنهادی برای وزارت علوم، بیانیه‌ای صادر و از او حمایت كردند.

به گزارش نما به نقل از خبرآنلاین، در این بیانیه آمده است:

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی
دانشجویان آگاه
ملت شریف ایران

نظام آموزش عالی کشور ما این روزها در انتظار تصمیم حساس و سرنوشت ساز نمایندگان ملت و رای اعتماد آن‌ها به وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری است. وزارتخانه‌ای که با گذشت بیش از دو ماه از تشکیل و استقرار دولت دوازدهم به دلیل برخی حساسیت‌ها و مشکلات در تعیین وزیر آن، همچنان عالی‌ترین مدیر خود را نشناخته و میلیون‌ها دانشجو و هزاران استاد و از آن‌ها مهم‌تر سیاست‌های مهم و سرنوشت‌ساز آموزش عالی کشور همچنان معلق و بلاتکیلف باقی مانده‌اند.

در روزهای اخیر ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، دکتر منصور غلامی رئیس دانشگاه بوعلی سینای همدان در دولت‌های اصلاحات و اعتدال را به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به مجلس شورای اسلامی معرفی کرده است. معرفی ایشان به عنوان وزیر علوم بحث و گفتگوهای بسیاری را در مورد کارنامه مدیریتی ایشان به خصوص در زمینه فرهنگی و سیاسی در محافل سیاسی و آکادمیک کشور به دنبال داشته است.

امضا کنندگان این بیانیه جمعی از فعالان انجمن اسلامی دانشگاه بوعلی سینا و علوم پزشکی همدان در سال‌های دور و نزدیک هستند که بهترین روزهای جوانی خود را به فعالیت سیاسی و فرهنگی در این تشکل اصلاح‌طلب گذرانده‌اند و یا سال‌های مدیریت دکتر منصور غلامی در دانشگاه بوعلی سینای همدان و فضای سیاسی و فرهنگی دانشگاه در آن روزگار را با تمام وجود زیسته‌اند و یا بار پاسداری از میراث آن دوران را در روزگاران دیگر بر دوش کشیده‌اند.

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی
به شهادت تمام اسناد و به گواه خاطرات زیسته ما، دانشگاه بوعلی سینا در دوران مدیریت دکتر منصور غلامی از فضایی پویا و با نشاط و آزاد در زمینه مسائل سیاسی و فرهنگی برخوردار بوده و امکان کم‌نظیری برای فعالیت‌های دانشجویی در آن وجود داشته است.

دکتر غلامی در آن سال‌ها و علی‌رغم مسائل و فشارهای گاه و بیگاه همواره از فعالیت آزادانه تشکل‌های دانشجویی دفاع کرده و تنوع سرشار از تحرکی بر فضای فعالیت‌های دانشجویی در آن سال‌ها وجود داشته است. دکتر غلامی در تعامل با مخالفان قدرتمند دولت اصلاحات در همدان موفق عمل کرده و توانست با اعتمادسازی و استفاده از همه فرصت‌های و فضاهای تعامل، فضای علمی و سیاسی و فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا را از گزندهای بسیار مصون نگاه دارد.

دانشجویان آگاه
حساسیت و پیگیری نسبت به گشایش فضای سیاسی و فرهنگی دانشگاه در 4 سال پیش رو قطعا یکی از مهم‌ترین وظایف جریان‌های دانشجویی است و از این رو نگرانی‌ از عملکرد محافظه‌کارانه دکتر غلامی در 3 سال گذشته کاملا قابل درک است.
با وجود قابل پذیرش بودن برخی انتقادات؛ در ارزیابی کارنامه یک مدیر دانشگاهی در یک استان نباید از تاثیر متغیرهایی چون فضای سیاسی کلی استان، شرایط حاکم بر وزات علوم در آن دوران و رویکردهای مدیران وقت و در نهایت تفاوت فضای کلی کشور در دوران اصلاحات و اعتدال غافل شد.

سابقه دکتر منصور غلامی و گواهی مدیران ارشد هم دوره ایشان در وزارت علوم دولت اصلاحات نشان می‌دهد که در صورت آن که مسئولیت سنگین وزارت علوم بر عهده ایشان قرار بگیرد، باید انتظار فضایی مطلوب‌تر از وضع فعلی را در فضای سیاسی و فرهنگی دانشگاه‌ها داشت.

ملت شریف ایران
دانشگاه بوعلی سینا در دوران مدیریت دکتر منصور غلامی در دولت اصلاحات از وضعیت مطلوبی به لحاظ شاخص‌های مدیریتی چون توسعه علمی و عمرانی و وضعیت رفاهی دانشجویان برخوردار بوده است و این کارنامه موفق نویدی عملکردی قابل قبول را در وزارت علوم و تحقیقات و فناوری می‌دهد.

وزارتخانه‌ای که سیاست‌های کلی آن تاثیری به سزا در سرنوشت نسل جوان کشور دارد و البته با چالش‌های بزرگی مواجه است و امیدواریم با رای اعتماد نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به دکتر منصور غلامی هرچه زودتر عالی‌ترین مدیر خود را بشناسد.

إِنْ أُرِيدُ إِلَّا الْإِصْلَاحَ مَا اسْتَطَعْتُ وَمَا تَوْفِيقِي إِلَّا بِاللَّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ

۱۳۹۶/۸/۶

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...