برنامه فضایی ۵ ساله چین منتشر شد

عکس خبري -برنامه فضايي ? ساله چين منتشر شد

چین به تازگی تحقیقی درباره برنامه ها و اولویت های پروازها و اكتشافات فضایی خود در ۵ سال آینده منتشر كرده است.



به گزارش نما، این کشور اخیراً دستاوردهای فضایی مهمی مانند بازگرداندن نمونه از سنگ و خاک ماه به زمین و احداث یک ایستگاه فضایی در مدار زمین داشته است.در این تحقیق آمده است: چین در ۵ سال آینده علم، فناوری و اپلیکیشن‌های فضایی را یکپارچه می‌کند و همزمان ساخت یک مدل توسعه جدید را دنبال می‌کند و الزامات برای تحولاتی با کیفیت بالا را رعایت می‌کند.

نام این پژوهش «برنامه فضایی چین: چشم انداز ۲۰۲۱» است.

در بخش دیگری از آن آمده است: چین سفری جدید را آغاز می‌کند تا به یک قدرت فضایی تبدیل شود. صنعت فضانوردی در کل به رشد چین و تلاش جمعی در خصوص اکتشاف فضا کمک می‌کند.

طبق گزارش مذکور چین از سال ۲۰۱۶ تا دسامبر ۲۰۲۱ میلادی ۲۰۷ ماموریت فضایی انجام داده اما هم اکنون از وضعیت موشک‌های خود راضی نیست.

بنابراین چین در ۵ سال آینده ظرفیت و عملکرد سیستم حمل ونقل فضایی خود را ارتقا می‌دهد و با سرعت بیشتری به سمت ارتقای وسایل پرتاب فضایی حرکت می‌کند. علاوه برآن این کشور ناوگان موشک‌های خود را ارتقا می‌دهد و نسل جدیدی از موشک‌های سرنشین دار را به فضا می‌فرستد. از سوی دیگر فرایندهای تحقیق و توسعه موشک‌های سنگین را نیز تسریع می‌کند.

در کنار این موارد، کشور آسیایی مذکور تصمیم دارد طی ۵ سال آینده در حوزه اکتشافات فضایی رباتیک به موفقیت‌های بیشتری دست یابد. طبق تحقیق مذکور در این بازه چین ماموریت چانگ ۶ را برای بازگردندان نمونه خاک ماه از منطقه قطبی این سیاره انجام می‌دهد، کاوشگر چانگ ۷ را برای فرود دقیق و حساب شده در منطقه قطبی ماه به فضا می‌فرستد و امیدوار است در منطقه‌ای از ماه که نور خورشید نمی تابد، آب کشف کند. در کنار این موارد چین امیدوار است طی ۵ سال آینده تحقیق و توسعه فناوری‌های مهم برای فضاپیمای چانگ ۸ را نیز تکمیل کند. این فضاپیما برای ایجاد یک ایستگاه تحقیقاتی در ماه طراحی شده است.

طبق برنامه‌ها قرار بود ماموریت‌های چانگ ۶ و چانگ ۷ در اواسط دهه ۲۰۲۰ میلادی به فضا پرتاب شوند.

همچنین چین ماموریتی به نام ژنگ هی(ZhengHe) برای بازگردندان نمونه‌هایی از یک سیارک و همچنین مطالعه یک ستاره دنباله دار در نزدیکی آن را انجام می‌دهد.

در کنار این موارد چین طی ۵ سال آینده فناوری‌های تحقیقاتی کلیدی برای نمونه برداری از ماه و بازگرداندن آن به زمین، اکتشاف در مشتری و غیره را تکمیل می‌کند.
منبع: مهر

۱۴۰۰/۱۱/۱۰

اخبار مرتبط