جزئیات جلسه ارزی بانك مركزی با صادركنندگان پتروشیمی

عکس خبري -جزئيات جلسه ارزي بانک مرکزي با صادرکنندگان پتروشيمي

رئیس كل بانك مركزی در جلسه ویژه ارزی با صادركنندگان پتروشیمی گفت: قطعا حضور پتروشیمی ها در بازار می تواند به تعادل بیشتر بازار ارز كمك كند.

به گزارش نما، علی صالح آبادی در نشست مشترک با صادرکنندگان محصولات پتروشیمی با بیان اینکه همکاری‌های خوبی بین بانک مرکزی و صرافی‌ها و مجموعه های ارزی صورت گرفته است، اظهار داشت: دیروز تصمیمات خوبی هم گرفته شد که یکی از آنها این بود که اجازه دهیم تا صادرکنندگان ارز را براساس مکانیزم عرضه و تقاضا عرضه کنند که از امروز اجرایی شد. تمام فعالان ارزی که در جلسه دیروز هم حضور داشتند بر این تصمیم اتفاق نظر داشتند.

وی افزود: خوشبختانه این تصمیم اثر خوبی در بازار داشته است؛ امروز خدمت شما هستیم به عنوان عزیزانی که جزء مهمترین صادرکنندگان غیرنفتی کشور هستید؛ صادرات صنعت پتروشیمی بسیار قابل ملاحضه است و حجم فروش و ارزش صادرات در سال جاری به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: صنعت پتروشیمی بعنوان دارندگان ارز در بازار، عرضه های خوبی داشتند و همواره توانستند تعادل خوبی در بازار ایجاد کنند؛ این صنعت بعنوان گروه پیشرو در بازار ارز و سامانه نیما نقش موثری در تعادل بازار داشته که از آنها تشکر می کنیم.

وی تأکید کرد: قطعا حضور پتروشیمی ها در بازار می تواند به تعادل بیشتر بازار ارز کمک کند.

نشست مشترک رئیس‌کل بانک مرکزی با صادرکنندگان محصولات پتروشیمی در حال برگزاری است.

بانک مرکزی دیروز پس از جلسه با صرافی‌ها برای به تعادل رساندن بازار ارز طی بخشنامه‌ای به آنان اجازه داد ارز اسکناس صادرکنندگان را با نرخ توافقی، خریداری و به متقاضیان ارز بفروشند.

بر اساس مجوز جدید بانک مرکزی، صرافی‌ها ازین پس مجاز هستند تا ارز اسکناس صادرکنندگان را با نرخ توافقی، خریداری و به متقاضیان ارز بدون محدودیت بفروشند.

در بخشنامه ابلاغی به صرافی‌های مجاز آمده است که "در راستای درخواست‌های صادرکنندگان و به منظور تنظیم و مدیریت بازار ارز و تسهیل برگشت ارز حاصل از صادرات به صورت اسکناس کلیه صرافی‌های مجاز معتبر می توانند نسبت به خرید ارز از صادرکنندگان به صورت اسکناس با نرخ توافقی اقدام و منابع تجهیز شده فوق را در سرفصل های مصارف ارزی خدماتی ( موضوع ابلاغیه شماره ۳۰۱۳۰۵ مورخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۴) و همچنین فروش ارز در سرفصل سایر (کد۲۴) با احراز هویت متقاضی به فروش رسانند.
منبع: تسنیم

۱۴۰۱/۳/۲۳

اخبار مرتبط