نسخه چاپی

اعلام رتبه تولید علم ایران در دنیا و منطقه

رئیس مركز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری گفت: ایران رتبه هفدهم تولید علم در دنیا و مقام اول منطقه را به خود اختصاص داده است.

به گزارش نما به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، جعفر مهراد ئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری گفت: مجموعه آموزش عالی کشور و سیاستمداران این عرصه، پس از ۸ سال جنگ تحمیلی، توجه ویژه‌ای به توسعه علمی کشور معطوف کردند که نتیجه این تلاش، اختصاص ۴/۴ جمعیت کشور به قشر دانشجو و ۷۰ هزار عضو هیئت علمی در مقاطع مختلف تحصیلی است که موتور محرکه علمی کشور هستند و سبب آفرینش اختراعات و نوآوری‌ها، نظریه پردازی و تولیدات علمی هستند.

وی افزود: ایران پس از جنگ، از نظر تربیت دانشجو، کارهای بزرگ، مهم و ماندگار در زمینه پژوهش و فناوری انجام داده و با تمام تلاش‌ها، توانسته رتبه هفدهم تولید علم در دنیا و مقام اول منطقه و کشورهای تولیدکننده نفت(اپک) را به خود اختصاص دهد و تمامی جهان و بخصوص نظام های استنادی که تولیدات علم کشورها را رصد می‌کنند اعتراف دارند که رشد علم در ایران حیرت آور بوده است.

مهراد در ادامه گفت: از فعالیت‌های پژوهشی ایران می‌توان به تأسیس ۱۳۲۷ انجمن علمی، ۱۵۴ قطب علمی، ۳۴ پارک علم و فناوری و ۱۳۷۷ مجلات پژوهشی، ۶۳۰ مرکز پژوهشی و ۱۵۳ مرکز رشد در کشور اشاره کرد.

وی با اشاره به اینکه مقالات علمی، سبب ساز وجود نوآوری و فنآوری جامعه می‌شوند، تصریح کرد: من به عنوان متخصص علم سنجی، با شناختی که از توسعه علمی کشور دارم با صراحت اعلام می‌کنم که به استقبال جامعه در نزدیک شدن صنایع و خدمات به دانشگاه نیاز داریم و این نیاز، امر مهمی است که از مقام معظم رهبری گرفته تا سطوح پایین تر آن را دنبال کرده و بر آن تاکید دارند.

رئیس مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی و سرپرست پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) بر اساس آمار موجود در آن پایگاه، محمدرضا ارسلان‌بُد عضو هیئت علمی گروه اقتصاد کشاورزی و فاطمه مدرسی عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی را به ترتیب پراستنادترین و پر‌تالیف ترین استاد دانشگاه ارومیه اعلام کرد.

۱۳۹۳/۹/۹

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...