نسخه چاپی

هزینه های میلیونی منافقین برای براندازی نظام ایران

پایگاه تحلیلی المانیتور در تحقیقات خود پی برده است كه گروه تروریستی منافقین برای براندازی نظام ایران و لابی در میان نمایندگان كنگره و مقامات آمریكایی به منظور پیشبرد اهداف خود هزینه‌های میلیونی صرف می‌كند.

به گزارش نما به نقل از افکارنیوز، پایگاه تحلیلی «المانیتور» در گزارشی مبسوط که می‌گوید حاصل مطالعه «صدها سند» مالی است، فهرستی را از مبالغی که رژیم صهیونیستی و کشورهای خاورمیانه صرف لابی‌گری در آمریکا کرده‌اند، منتشر کرده است.

در بخشی از این گزارش به لابی‌گری منافقین در خارج از ایران اشاره کرده است و در گزارشی تحت عنوان «ایرانیان در آمریکا علیه روابط حسنه آمریکا با ایران مبارزه کردند» به هزینه‌هایی که گروههای تروریستی منافقین علیه دولت ایران صرف کرده‌اند، اشاره کرده است.

طبق این گزارش، شماری از اتباع ایرانی در آمریکا به دو سازمانی پیوسته بودند که این دو سازمان نظرات کاملاً متفاوتی درباره چگونگی رویارویی واشنگتن با تهران از پایان دادن به تحریم‌ها گرفته تا براندازی نظام ایران داشتند.

المانیتور گزارش کرد، یکی از سازمانها «نیاک» یا همان شورای ملی ایرانیان آمریکا بود که «تریتا پارسی» بنیانگذار آن یکی از حامیان سرسخت برجام است و هم‌اکنون از پایان تحریم‌های تجاری علیه ایران حمایت می‌کند و استدلال می‌کند روابط نزدیک‌تر دیپلماتیک و تجاری، اهرم آمریکا را افزایش می‌دهد و خطر جنگ را به تعویق می‌اندازد.

پارسی طی یادداشتی در 12 ژوئیه در روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» اعلام کرد: «آمریکایی‌ها بدون افزایش روابط با ایران، در اعمال نفوذ در تصمیم‌گیری‌های حاکمیت ایران یا افکار مردم ایران، موفق نخواهند شد».

این گزارش سپس به گروه کاملاً مخالف برجام اشاره کرد و در این گزارش به گروهی از منافقان تحت عنوان «شورای ملی مقاومت ایران» اشاره شده است که دفتری در واشنگتن و شاخه‌ای از آن تحت عنوان «سازمان جوامع ایرانیان آمریکا» (OIAC) است که خود را نماینده مردم ایران می‌دانند و به دنبال براندازی نظام در ایران هستند و مدعی هستند که در 40 ایالت شعبه‌هایی دارند.

سازمان جوامع ایرانیان آمریکا در وب‌سایت خود مدعی شده است: «هیچ نسخه، شکل و حزبی از نظام کنونی ایران، نماینده مردم ایران و آرزوهای دموکراتیک آنها نیست. رژیم کنونی می‌بایست به طور کامل جایگزین شود و مردم ایران و مقاومت سازماندهی شده آنها، جایگزین آن شود».

المانیتور سپس بعد از اشاره به این دو گروه با رویکردهای کاملاً متفاوت، به اقدامات لابی‌گری آنها اشاره کرد و نوشت که هر دو گروه به دنبال ایجاد روابط با سیاستگذاران آمریکایی بوده‌اند و هرکدام تلاش می‌کنند یکدیگر را اهریمن جلوه دهند و هرکدام سطوح مختلفی از موفقیت داشتند.

برخی منتقدان مدعی هستند که پارسی جاسوس ایران در واشنگتن است و به ارتباطات نزدیک وی با افراد داخل ایران و همچنین ایمیل‌هایی اشاره می‌کنند که بین وی و «محمد جواد ظریف» در زمانیکه نماینده سابق ایران در سازمان ملل بود، رد و بدل شده است.

طبق این ایمیل که در حین طرح دعوی نیاک علیه یکی از مخالفانش علنی شد، پارسی و ظریف در خصوص تعامل با نمایندگان کنگره آمریکا با هدف روابط بهتر آمریکا با تهران در دوران ریاست‌جمهوری «جرج بوش» بحث و گفت‌وگو کردند.

پارسی به المانیتور گفت که زمانیکه مشاور «باب نی» نماینده سابق کنگره از ایالت اوهایو در اوایل سال 2000 بود، با ظریف آشنا شد و گفت که چیز عجیبی نیست که تمامی اعضای کنگره از من می‌پرسیدند که چگونه می‌توانم با ظریف گفت‌وگو کنم و چگونه به ایرانی‌ها دسترسی دارم.

طبق این گزارش، نیاک سال گذشته یک نهاد «اقدام-نیاک» راه‌اندازی کرد تا مسئولیت اکثر اقدامات لابی‌گری این گروه را برعهده بگیرد.

با اینحال، پارسی لابی‌گری برای ایران را انکار می‌کند و تأکید دارد که سازمان وی تنها از جانب آندسته از ایرانیان آمریکا فعالیت انجام می‌دهد که به دنبال مهار تنش‌های میان آمریکا و ایران هستند.

وی می‌گوید که لیستی از 70 هزار نفر و 8 هزار حامی مالی دارد که از 5 تا 150 هزار دلار در سال کمک مالی ارائه می‌کنند. 80 تا 85 درصد از درآمد این سازمان (1.1 میلیون دلار در سال 2014) از جانب حامیان مالی این سازمان تأمین شده است و باقی درآمد این سازمان را بنیادهایی چون «پلاوشرز» و «صندوق راکفلر» تأمین کرده است.

المانیتور سپس ادامه داد، در حالیکه پارسی و نیاک روابط نزدیکی را با دولت اوباما در تمامی دوران مذاکرات هسته‌ای ایران ایجاد کردند، گروه منافقین (NCRI) و همپیمانان آنها توجه خود را به سوی کنگره معطوف کرده‌اند و این سازمان موفق شد با اقدامات لابی‌گری خود، گروهک تروریستی منافقین که به مجاهدین خلق معروف است را در سال 2012 از لیست گروههای تروریستی آمریکا خارج کند.

طبق این گزارش، این گروه میلیون‌ها دلار هزینه صرف کرده است تا مقامات سابق آمریکا و نمایندگان کنگره را بر آن دارد تا از جانب این گروه حرف بزنند.

NCRI می‌گوید که از هزاران ایرانی سراسر جهان که معتقدند «مریم رجوی» سرکرده منافقین می‌بایست رهبر برحق ایران باشد، حمایت می کنند و منتقدان این گروهک تروریستی معتقدند که این گروه تنها کمی بزرگتر از یک فرقه است که محبوبیت بسیار اندکی درون ایران دارد زیرا این گروهک در حین جنگ دهه 1980 ایران و عراق، از «صدام حسین» حمایت کرد.

گزارش المانیتور ادامه می‌دهد که گروه منافقین NCRI و OIAC، در سال 2013، سه نماینده سابق کنگره را در دو شرکت مختلف لابی‌ به استخدام درآوردند تا به آنها اعمال فشار کنند اعضای گروه تروریستی منافقین (مجاهدین خلق) را از کمپ لیبرتی در نزدیکی بغداد تغییر مکان دهند.

طبق این گزارش، کنگره آمریکا به طور مکرر از انتقال منافقین به یک مکان امن حمایت می‌کرد و دولت اوباما به چندین نفر از آنها کمک کرد به آلبانی و کشورهای دیگر منتقل شوند.

المانیتور ادامه می‌دهد، NCRI همچنین به دنبال جلب حمایت برای ادعای رجوی مبنی بر این است که NCRI، دولت قانونی ایران است.

OIAC در سه سال گذشته حدود 100 هزار دلار هزینه کرده است و 6 عضو مجلس نمایندگان آمریکا و پنج نفر از کارکنان هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات کنگره را به نشست سالانه NCRI در پاریس فرستاده است و همچنین بخش مهمی از روزنامه واشنگتن‌تایمز نیز به پوشش این مراسم تخصیص یافت.

«اد رویس» رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت کالیفرنیا در روزنامه واشنگتن‌تایمز در خصوص این مراسم نوشت: «در حالیکه شما به صورت مردانه خواستار دموکراسی و حقوق بشر در ایران هستید، مردم آمریکا نیز در مبارزه علیه خشونت، سرکوبگری و تروریسم در ایران در کنار شما می‌ایستد. نمایش اتحاد در واقع الهامی برای ملت و مردم ما است که شما را دوست دارند و در تلاش برای آزادی، خون و مال و گنج را ارائه می‌دهند».

المانیتور سپس نوشت، این سرمایه‌گذاری به رجوی کمک کرد تا کانون توجه در واشنگتن شود و در آوریل گذشته، کمیته فرعی تروریسم وابسته به کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا از او دعوت به عمل آورد تا گزارشی درباره داعش ارائه دهد و رئیس این کمیته به نام «تد پو» در همایش رجوی در پاریس در سالهای 2013 و 2014 شرکت کرد.

این گزارش در پایان نوشت، این سازمان تروریستی درآمد خود در سال 2013 را 138 هزار دلار و در سال 2014 معادل 276 هزار دلار اعلام کرد. هزینه‌های این سازمان شامل 84 هزار دلار تحت عنوان «کنفرانس، گردهمایی و نشست» در سال 2013 و 234 هزار دلار تحت عنوان «هزینه‌های حقوقی» در سال 2014 اعلام شده است.

OIAC به سوالات در خصوص اینکه اینها هزینه‌های چه چیزهایی می‌باشند، پاسخ نداد.

۱۳۹۵/۶/۱۰

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...