نسخه چاپی

توسعه همكارهای آسیایی برای ایران اهمیت بسزایی دارد

رییس‌ جمهوری با تأكید بر اهمیت قاره آسیا در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: قرن بیست و یكم به تعبیری، قرن آسیا است و گسترش همكاری‌های آسیایی بویژه در زمینه‌های فرهنگی، علمی، تكنولوژیكی و اقتصادی برای ایران از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می‌باشد.

به گزارش نما به نقل از ایسنا ، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز چهارشنبه پیش از عزیمت به 3 کشور جنوب شرق آسیا در جمع خبرنگاران در فرودگاه مهرآباد در تشریح اهداف سفر به بانکوک به منظور شرکت در دومین اجلاس سران مجمع گفت‌وگوی ‏همکاری‌های آسیا، ACD، گفت: 34 کشور آسیایی عضو این مجمع مهم هستند و جمهوری اسلامی ایران نیز از سال 2004 و حدود 12 سال پیش به عضویت این مجمع در آمده است.

رییس‌ جمهوری گسترش همگرایی و همکاری کشورهای آسیایی و قرار گرفتن آسیا به عنوان یک شریک مهم در برابر سایر قدرت‌های اقتصادی جهان را از اهداف اصلی مجمع گفت‌وگوی ‏همکاری‌های آسیا، دانست و گفت: این مجمع در سال‌های اخیر عمدتاً بدنبال اهدافی در زمینه‌های آب، ارتباطات،امنیت غذایی، گردشگری، توسعه انسانی و توسعه پایدار متمرکز بوده و توسعه روابط در این حوزه‌ها بویژه در زمینه امنیت غذایی، آب و انرژی برای جمهوری اسلامی ایران بسیار حائز اهمیت است.

روحانی خاطر نشان کرد: ایران در عرصه های فرهنگی و گردشگری و علم و فناوری در قاره آسیا پیشتاز است و در سال جاری اجلاس وزیران گردشگری این مجمع در تبریز برگزار شده و در آینده نیز کشور ما میزبان اجلاس‌های دیگری خواهد بود.

وی گفت: در حاشیه اجلاس سران مجمع گفت‌وگوی ‏همکاری‌های آسیا، ملاقات‌های دوجانبه‌ای هم با مقامات تایلند برای گسترش هر چه بیشتر روابط دو کشور انجام خواهد گرفت.

رییس‌ جمهوری در ادامه با اشاره به اهداف سفر به ویتنام اظهار داشت: ویتنام از کشورهای مهم شرق آسیا بوده و در سال های اخیر تحولات مثبتی در عرصه های اقتصادی داشته است و روابط بسیار نزدیکی بین تهران و هانوی برقرار می‌باشد و در این سفر به دنبال توسعه روابط تهران – هانوی در همه زمینه‌ها بویژه صدور خدمات فنی و مهندسی به این کشور هستیم.

روحانی همچنین درباره اهداف سفر به مالزی گفت: مالزی از کشورهای مهم آسیایی و اسلامی است و از دیرباز روابط خوبی بین دو کشور برقرار بوده گرچه در سال‌های اخیر به دلایل مختلف روابط دو کشور به مانند سابق نبوده لذا در این سفر به دنبال بازسازی و گسترش سطح مناسبات و همکاری‌های دو کشور بویژه در عرصه‌های علمی، فرهنگی، اقتصادی و فناوری هستیم و در جریان این سفر همچنین مسایل مربوط به دنیای اسلام و منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

رییس‌ جمهوری اضافه کرد: در هر سه کشور نشست‌هایی نیز با فرهیختگان، علمای اسلام و ایرانیان خواهیم داشت.

۱۳۹۵/۷/۱۴

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...