نسخه چاپی

اجرای طرح تفكیك آب شرب در شهرهای ایران

قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به اینكه پیش بینی ها از شرایط موجود آبی جهان نشان می دهد كه نقاط پُرآب دنیا در 2050 شرایط امروز ایران را خواهند داشت گفت: طرح تفكیك آب شرب از آب بهداشتی به تدریج اجرا می شود.

به گزارش نما به نقل از مهر: قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به اینکه پیش بینی ها از شرایط موجود آبی جهان نشان می دهد که نقاط پُرآب دنیا در 2050 شرایط امروز ایران را خواهند داشت گفت: طرح تفکیک آب شرب از آب بهداشتی به تدریج اجرا می شود.

ستار محمودی گفت: روابط عمومی‌ ها با مباحث گسترده‌ ای مانند آب، فاضلاب، تنوع متقاضیان (صنعت، کشاورزی، خدمات و محیط زیست) و چالش‌ های بزرگی مانند (خشکسالی، تغییر آب و هوا و ...) در ارتباط هستند.

قائم‌ مقام وزیر نیرو اظهارداشت: با تغییر رویکرد وزارت نیرو از فعالیت‌های سازه‌ ای به غیرسازه‌ ای، سالانه میلیاردها تومان هزینه می‌شود تا 10 روز پیک تابستان پشت سر گذاشته شود در صورتی که اگر مردم در زمینه پیک‌ زایی و تغییر ساعت پیک آگاه شوند، این هزینه می‌تواند در بخش‌های دیگری به‌ کار رود.

محمودی تصریح کرد: در گزارشی که درجه حرارت نقاط مختلف جهان را از سال 2010 تا 2100 پیش‌ بینی کرده است، شرایط موجود در برخی نقاط پُر آب جهان در سال 2050 مانند شرایط کنونی ایران می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌ های پیشنهادی وزیر نیرو به مجلس، تغییر روند از فعالیت‌ های سازه‌ ای به غیرسازه‌ ای را یکی از محورهای اصلی برنامه وی عنوان کرد و گفت: در برنامه‌ های سازه‌ ای سرمایه‌ گذاری عمده‌ ای تاکنون صورت گرفته و تغییر جهت دولت به‌ صورت بنیادی از رویکرد سازه‌ ای به غیرسازه‌ ای است.

این مقام مسئول در وزارت نیرو ادامه داد: باید روند غیر‌سازه‌ ای را در مجموعه وزارت نیرو از صدر تا پایین جایگزین کرد و روابط عمومی‌ ها از موارد شکلی به یک تحلیل‌ گر، واقع‌ بین و اثرگذار اجتماعی تبدیل شوند.

محمودی افزود: استانداردها و مقررات باید با مردم در میان گذاشته شود تا از این طریق تغییر شیوه اتفاق بیافتد. با استاندارسازی کولر، لباسشویی و ظرفشویی بین 40 تا 50 درصد صرفه‌ جویی در مصرف آب صورت می‌پذیرد.

وی تفکیک تدریجی آب شرب از آب بهداشتی، مدیریت مصرف، مدیریت بهره‌ وری، اقتصاد آب و برق، تغییر پیک، پیک‌زایی و مسائل آموزشی را از جمله مسائل مهمی که باید توسط روابط عمومی‌ ها انجام شود عنوان کرد و ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌های دقیق و بلندمدت می‌توان به این اهداف رسید.

۱۳۹۳/۳/۲۱

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...