مقام آمریكایی: واشنگتن برای حل صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران به زمان نیاز دارد

یكی از مقامات آمریكایی به خبرنگاران درباره نشست ژنو بین ایران و ۱+۵ گفت آمریكا برای رسیدن به یك راه‌حل صلح‌آمیز برای برنامه هسته‌ای ایران به زمان نیاز دارد.

به گزارش نما به نقل از روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست»، یکی از مقامات ارشد دولت «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور آمریکا به خبرنگاران در خصوص نشست ژنو بین ایران و 1+5 گزارش داد و گفت: آمریکا برای رسیدن به یک راه‌حل صلح‌آمیز برای مسئله هسته‌ای ایران به زمان نیاز دارد.

وی تصریح کرد: آمریکا به دنبال زمان است. بسیار مهم است که ما این فضا را برای مذاکره در خصوص توافق نهایی بدون آنکه برنامه هسته‌ای ایران به پیشروی ادامه دهد، داریم.

در این نشست خبری اعلام شد که در توافقنامه‌ای که در نشست ژنو مطرح شد، نظام تحریم‌های کلیدی علیه ایران تغییری نمی‌کرد.

آمریکایی‌‌ها تصریح کردند که در توافقنامه گام اول، نه تنها چارچوب ساختاری برنامه هسته‌ای ایران تحت تأثیر قرار می‌گیرد، بلکه ساختار نظام تحریم‌های بین‌المللی نیز تحت تأثیر قرار نمی‌گیرد.

بر اساس این گزارش، برای آنکه واقعا به مسئله هسته‌ای ایران پایان داده شود، اقدامات بیشتری باید صورت گیرد. و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل انتظار ندارد که توافق نهایی در دور دوم مذاکرات ایران و 1+5 حاصل آید.

۱۳۹۲/۸/۲۱

اخبار مرتبط